Prizori su urnebesni i danas!

Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

Lepa Brena Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Prošla je 41 godina od legendarnog nastupa Lepe Brene na kojem je samu sebe nogom udarila u glavu, prisjetite se ovog urnebesnog trenutka.

Lepa Brena 23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme "Duge noge za igranje" doživjela nezgodu.

Povezana vijest Celebrity Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Naime, dok je plesala na pozornici, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, a snimka je ostala zauvijek zapamćena u njezinoj karijeri.

Od toga trenutka prošla je 41 godina, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Čini se kako taj Brenin nastup nikada neće pasti u zaborav jer je dokazano da je iz godine u godinu sve veći i veći hit koji se dijeli na društvenim mrežama.

Povezana vijest Celebrity Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda unutrašnjost jahte Lepe Brene, ovakav luksuz ne viđa se svaki dan: "To je lijep mali brod od oko 30 metara..."

Prošle godine Brena je i sama podijelila to sjećanje pa nasmijala pratitelje.

''Dragi moji, u veljači i ožujku 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije kada smo Slatki greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mjestu! I to do tog momenta nitko nikad nije uradio. Nije neko čudo da smo pjevali više dana nego Sylvie Vartan i Yves Montand u pariškoj Olympiji jer ipak smo mi Jugoslaveni živjeli u jednom okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmjenjivali jedni s drugima'', napisala je tada.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Sjećate se mame najpoznatije dadilje na svijetu? Od posljednje epizode serije prošlo je 25 godina, a evo čemu je ova glumica vjerna i dan danas!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS