U 88. GODINI

Preminuo je glumac kojeg svi pamte po ulogama u serijama ''T.J. Hooker'' i ''Star Trek'', tužnu vijest potvrdio je njegov sin!

James Darren - 2 Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Legendarni glumac preminuo je mirno u snu, a ranije je imao problema sa srcem. Osim glumačkih uspjeha, iza njega su i ona glazbena.

Preminuo je američki glumac James Darren u 88. godini, piše TMZ. Glumac je najpoznatiji po ulogama u filmovima ''Gidget'' i ''Koraci revolveraša'', kao i u serijama ''T.J. Hooker'' i ''Star Trek: Deep Space Nine''.

Glumački veteran umro je mirno u snu u ponedjeljak u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, potvrdio im je njegov sin Jim Moret.

Iako uzrok smrti nije objavljen, njegov sin je naveo da je Darren imao srčanih problema te da se liječio na kardiološkom odjelu bolnice. Dodao je da je Darren prvobitno otišao u bolnicu radi zamjene aortnog zaliska, ali je procijenjeno da je preslab za operaciju.

James je postao tinejdžerski idol još u doba kad je glumio surfera poznatog kao Moondoggie u filmu ''Gidget'' iz 1959. i njegova dva nastavka, ''Gidget Goes Hawaiian'' i ''Gidget Goes to Rome''. U seriji ''T.J. Hooker'' utjelovio je policajca Jima Corrigana.

Osim glumačkih uspjeha, iza njega su i ona glazbena.

Naime, Darren je otpjevao tematsku pjesmu za Gidget i izveo još jednu pjesmu u filmu, dok je 1961. s pjesmom ''Goodbye Cruel World'' dospio na 3. mjesto Billboardove ljestvice.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Svi su gledali u outfit u kojem se Ronaldova Georgina pojavila na aerodromu, je li ovo primjereno za takvo mjesto?

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Fotografije Angelininih ruku obilaze internet, zbog ovih prizora fanovi su se jako zabrinuli za nju: ''Nešto nije u redu!''

Povezana vijest Celebrity Jedna od najslavnijih manekenki na svijetu otkrila tajnu koju je čuvala godinama: ''Bio je to šok, bilo je neočekivano!''

Povezana vijest Clubzone Halid Bešlić nakon šest godina ponovo dolazi u Koprivnicu, dugoočekivani koncert najavljen je početkom prosinca!

Povezana vijest Celebrity Nedu Ukraden zbog fotke u badiću napali da koristi Photoshop, pjevačica im nije ostala dužna!

Povezana vijest Celebrity Adele se emotivno oprostila od Münchena nakon koncertnog ljeta pa rastužila fanove: "Neću vas vidjeti nevjerojatno dugo..."

Povezana vijest Celebrity Tko je nova djevojka Brada Pitta? Tajanstvena brineta nekad je bila udana za zvijezdu "Vampirskih dnevnika", a danas je u vezi s legendom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS