Dobro su se proveli

Članovi HDZ-a okupili su se na utakmici Hrvatske i Sjeverne Makedonije, pogledajte tko je sve bio u loži na Rujevici

Poznati na utakmici Hrvatske i Sjeverne Makedonije Matija Habljak/Pixsell 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prijateljsku utakmicu Hrvatske i sjeverne Makedonije iz lože na Rujevici pratili su naši poznati političari.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Sjeverne Makedonije rezultatom 3:0 na prijateljskoj utakmici na riječkoj Rujevici uoči Europskog prvenstva, koje počinje 14. lipnja počinje u Njemačkoj.

Utakmicu su iz lože pratili predsjednik Sabora Gordan Jandrković, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te ministar obrane Ivan Anušić.

Poznati HDZ-ovci, osim u nogometu, uživali su i u razgovoru, a ako je suditi prema njihovim osmijesima, bilo im je jako zabavno.

Tko je još bio u loži s našim političarima, pogledajte u galeriji.

Poseban gost naše reprezentacije bio je i Bill Belichik, legendarni trener američkog nogometa hrvatskih korijena, koji je dobio i svoj dres s brojem 8 i prezimenom Biličić, što simbolizira osam Super Bowla koje je osvojio.

Legendarnom NFL treneru u ponedjeljak je i predsjednik Vlade Andrej Plenković uručio domovnicu u povodu stjecanja hrvatskog državljanstva, piše Gol.hr.

Povezana vijest Celebrity Hrvatski ministar obrane svoju obitelj uspješno skriva od medija, ali ovog puta supruga Mandica ipak nije uspjela izbjeći fotografe

Povezana vijest Celebrity Gordan Jandroković čestitao Uskrs u društvu mlađeg sina, sa suprugom Sonjom ima troje djece, no rijetko ih pokazuje

Povezana vijest Celebrity Naš predsjednik Sabora uz suprugu uvijek ponosno pozira, a priča o početku njihove ljubavi baš je kao iz bajke: ''Sjedili smo na moliću...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo kako dva mjeseca nakon posjeta plastičnom kirurgu izgleda lice Jennifer Aniston!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Našeg glumca ovakvog nismo imali priliku vidjeti u hit-showu koji je vodio, a sada je pokazao svoju drugačiju stranu

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS