poseban dan

Kolinda Grabar-Kitarović kopirala Kate Middleton, a svi su gledali i u mladu zastupnicu

Kolinda Grabar-Kitarović Patrik Macek/Pixsell 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

U Hrvatskom saboru danas se odvio svečan događaj, a naše političarke za tu prigodu posebno su se sredile.

Saborski zastupnici izabrani 17. travnja okupili su se u četvrtak u Hrvatskom saboru na prvoj, konstituirajućoj sjednici novog, 11. saziva od neovisnosti, a uz njih su na svečanoj sjednici i brojni drugi visoki uzvanici.

Posebno su se među masom isticale naše političarke, a za događaj su se svečano sredile.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u smaragdno zelenoj haljini s remenom i dužine do ispod koljena, a nosila je i torbicu s cirkonima te punđu koja je cijelom outfitu dala dozu elegancije.

Zanimljivo je da je istu haljinu jednom nosila i princeza Kate Middleton, a kako je njoj pristajala, pogledajte u galeriji. Haljinu je dizajnirala Edeline Lee, a cijena joj je oko 1000 eura.

Sve poglede krala je mlada političarka SDP-a Sanja Radolović u plavoj čipkastoj haljinici i boleru, a u prvim redovima sjedila je i bivša premijerka Jadranka Kosor u crnim svečanim hlačama te bijelom sakou i košulji sa srebrnim detaljima.

Ona je u Sabor stigla sa štakom, a ovo nije htjela propustiti unatoč tome što je nedavno bila na operaciji.

Kako su se ostale političarke sredile, pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Nekad i sad Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

Povezana vijest Celebrity Ovakav prorez u našem Saboru ne viđa se svaki dan, pogledajte hrabro izdanje zastupnice za sjednicu!

Povezana vijest Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Povezana vijest Celebrity Kosor pozirala na štakama ispred grafita u Zagrebu koji je ukrao svu pažnju: "Usklađena s pozadinom!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Haljina sirena-kroja istaknula je bujno poprsje srpske pjevačice, koja se ovako uredila posebnim povodom

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li što je Marija Šerifović dobila od srpske vlade nakon pobjede na Eurosongu? Bit će vam smiješno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS