LUKSUZ NA SVE STRANE!

Najpoznatiji James Bond prodaje svoju velebnu vilu u Malibuu, za nju traži čak 91 milijun eura, zavirite u unutrašnjost!

Pierce Brosnan vila - 10 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pierce Brosnan u ''Kući orhideja'' ima čak pet spavaćih soba, a sve se prostire na 13.000 kvadrata.

Legendarni glumac Pierce Brosnan navodno je odlučio reći zbogom svojoj luksuznoj vili na Malibuu. Naime, on i supruga Kelly Shaye Smith kupili su je 2000. godine te su je obnovili, a sada je prodaju za 91 milijun eura.

''Kuća orhideja'', kako je nazivaju prostire se na površini od 13.000 kvadrata. Ima čak pet spavaćih soba, 14 kupaonica, otvorene terase, prostranog dnevnog boravka iz kojeg se pruža spektakularan pogled na ocean te blagovaonice s kaminom.

U dvorištu se nalazi bazen sa slanom vodom te dvije kuće za goste. Ispred kućice za goste smješten je bazen s morskom vodom, okružen palmama i tropskim cvijećem, a tu je i posebna staza kojom se možete spustiti do pješčane plaže i oceana.

Na katu je smješten i apartman s kupaonicom, garderobom te velikim dnevnim boravkom. Uz sve to, u ''kući orhideja'' nalazi se i kućno kino, teretana, sauna, parna soba.

Podsjetimo, Pierce Brosnan i njegova supruga nedavno su proslavili, a slove za jedna od najsložnijih slavnih parova. Više o tome pročitajte OVDJE.

Par se upoznao 1994. godine u Meksiku, prije Brosnanove kultne uloge Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj. Više o njihovoj ljubavnoj priči saznajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Slavni par uhvaćen je u prisnim trenucima na plaži, a zgodni golman nije skidao ruke sa supruge i najljepše sportske novinarke!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity On je zlatnom bojom premazao svoj isklesani torzo, a ona je detaljem na šeširu privukla više pozornosti nego golim trbuhom

Povezana vijest Celebrity Ludo su zaljubljeni i nakon 23 godine braka, riječi kojima su jedno drugom javno iskazali ljubav sve govore!

Povezana vijest Celebrity Legendarni James Bond iznenadio je novim imidžem, no mišljenja oko njega su podijeljena, što vi kažete?

Povezana vijest Celebrity Supruga Piercea Brosnana objavila njegovu fotku iz mladosti, pa kakav je to frajer bio: ''Ti si moja stijena, moje sidro...''

Povezana vijest Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Povezana vijest Celebrity Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS