uzor su svima!

Ludo su zaljubljeni i nakon 23 godine braka, riječi kojima su jedno drugom javno iskazali ljubav sve govore!

Pierce Brosnan, Keely Shaye Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith ne kriju svoju ljubav, a zajedno imaju i dva sina.

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith proslavili su 23. godišnjicu braka. Povodom njihova velikog dana glumac je supruzi posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

"Sretna 23. godišnjica, moja draga Keely. Moja lijepa djevojko smeđih očiju, moj sjever, moj jug, moj istok i zapad. Moja ljubavi, budi uvijek uz mene", napisao je Brosnan na Instagramu te podijelio fotografije na kojima možemo vidjeti par u mladosti i par sada.

Ništa manje rječita nije bila niti Kelly, koja je suprugu poručila da je najbolja osoba koju je ikada upoznala.

''Ti si najbolja, najljepša, najnježnija osoba koju sam ikada upoznala. Sretna godišnjica, ljubavi moja. Za sljedeće 23 godine zajedno. Neka i dalje budu kreativne, pustolovne, pune ljubavi, inspirativne i radosne. Vrijeme leti na krilima ljubavi", dodala je Kelly te objavila nekoliko fotografija s njihova vjenčanja.

Par se upoznao 1994. godine u Meksiku, prije Brosnanove kultne uloge Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj. Par ljubav ne skriva, a često ih fotografi znaju uhvatiti kako se ljube i grle.

Glumac se tijekom godina suočavao i s kritikama na račun suprugina izgleda, on ju je uvijek branio, a nekoliko je puta naglasio da njemu ne treba supermodel, već prava žena.

Više o tome pročitajte OVDJE.

Par ima i dva sina, Dylana i Parisa.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Uspjela je smiriti trenutačno najpoznatijeg neženju na svijetu, a ovih dana šuškalo se da su se odlučili i na sljedeći korak!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Legenda NBA-a viđen je na jahti pored Splita, pogledajte kako je pozdravio fotografe koji ga prate u stopu

Povezana vijest Celebrity Legendarni James Bond iznenadio je novim imidžem, no mišljenja oko njega su podijeljena, što vi kažete?

Povezana vijest Celebrity Njegov otac jedan je od najpoznatijih holivudskih šarmera, ali s njim ne priča već godinama, ovaj razlog zauvijek ih je razdvojio!

Povezana vijest Celebrity Legendarni šarmer šokirao drastičnom transformacijom, obožavateljice ne mogu vjerovati da je to stvarno on!

Povezana vijest Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Povezana vijest Celebrity Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS