Omiljena glumica

Milica iz Kumova sredila se za izlazak, svi su gledali u nju zbog haljine u kojoj se pojavila!

Petra Kraljev - 1 Josip Regovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Glumica Petra Kraljev bila je jedna od brojnih poznatih na modnoj reviji brenda Katarine Baban, a evo kako se za to sredila.

Splitska glumica i zvijezda serije "Kumovi" Petra Kraljev pojavila se na modnoj reviji brenda naše glumice Katarine Baban, a svi su gledali u nju zbog ljetne kombinacije u kojoj je stigla.

Petra je nosila morsko plavu haljinu na bretele s bijelim velikim točkama, a kosu je začešljala unatrag. Nosila je i upečatljive naušnice, ali i vrtoglavo visoke platforme. A posebno je do izražaja došla njezina već preplanula put.

35-godišnja glumica oduševila je zgodnom građom i istreniranim nogama u crnoj seksi haljini koja je savršeno istaknula njezinu figuru.

Petru tako skockanu nemamo priliku vidjeti u "Kumovima" jer privatno njeguje puno elegantniji stil od mnogima omiljene Milice, no gledatelji ih svejedno poistovjećuju.

"Poistovjećuju nas i komuniciraju sa mnom kao da sam Milica. Vrlo je čest komentar: ''A vi zapravo ne govorite jezikom kao u seriji.'' Kad govorimo o sličnostima, onda bih mogla reći da nam je zajednička crta otvorenost i direktnost", ispričala nam je glumica.

Povezana vijest Celebrity Glumica iz "Kumova" u vjenčanici slavila s ekipom iz serije, pogledajte kako su se i ostali dotjerali za ovu posebnu prigodu!

Povezana vijest Celebrity Slavlje na setu Kumova, pogledajte simpatični video sa snimanja hit-serije: ''Naša slavljenica Lila''

Povezana vijest Celebrity Ova djevojčica s fotografije danas je jedna od naših najpoznatijih glumica koju obožavamo gledati u hit-seriji, prepoznajete li ju?

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova ima poseban razlog za slavlje, kolege sa seta pripremile su joj i iznenađenje: "Živjeli oni meni sto godina!“

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Evo kako izgleda supruga Žere iz Crvene jabuke! Napravila je iznimku i pojavila se na njegovu koncertu s njihovim kćerima

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Naš bivši nogometaš povukao se iz javnog života nakon rastave s misicom, no utakmicu s Albanijom nije propustio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS