Baš je zaljubljena!

Milica iz Kumova objavila je fotografiju s novim dečkom, više ga ne skriva od javnosti: ''Puno toga u jednoj slici...''

Petra Kraljev - 1 Josip Regovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Naša glumica Petra Kraljev objavila je fotografiju sa svojim novim partnerom Filipom Ivićem, a za to je imala i poseban povod.

Naša uspješna glumica Petra Kraljev više ne skriva koliko je zaljubljena.

Na svom Instagramu sad je objavila fotografiju s novim partnerom Filipom Ivićem, a za to je imala i poseban povod - njegov rođendan.

''Puna toga u jednoj slici. Sretan rođendan lj'', napisala je.

Njih dvoje pozirali su na jednom koncertu, a fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

O njihovoj ljubavi pročulo se ovog ljeta, a nedavno je za IN magazin otkrila i da su trenutno u vezi na daljinu zbog obaveza.

''Dečko je trenutačno na turnirima i igra, virtualna je podrška i mislim da je to trenutačno najgore što može bit', ali tako je kako je i bar mi ima netko biti podrška'', rekla je.

Podsjetimo, ovog ponedjeljka, 2. rujna, kreću i nove epizode ''Kumova'', a što vas očekuje za IN magazin otkrili su i Luce i Janko.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Ljubavna priča naše pjevačice jedna je od najposebnijih na domaćoj sceni, za sina kojeg je rodila u 46. godini Marija kaže da je dar od Boga

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica koja se dotakla Sevke pokazala noge u mini haljini s izrezom i gore i dolje!

Povezana vijest Celebrity Martin iz Kumova pohvalio se novim opasnim hobijem, prema ovome gaji veliku strast: ''Sinjski nindža!''

Povezana vijest Zanimljivosti Luce iz Kumova zbog serije je preselila u Zagreb: "Ja sam mislila da će to biti samo jedna sezona, nemam što reći osim hvala!"

Povezana vijest inMagazin Zvijezde omiljenih Kumova udružile su snage i pohvalile se novim projektom: ''Ovo je priča o četiri potpuno različite žene...''

Povezana vijest inMagazin Od 2. rujna stiže još nastavaka hit-serije Kumovi! Novu glavu obitelji Macan čeka puno izazova: ''Trudim se...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS