Isplivale fotografije!

Ozloglašeni reper 2004. gostima je voće servirao na goloj ženi, šokirat će vas i koja su holivudska omiljena lica tad prisustvovala zabavi!

P. Diddy 2004. - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Stranim medijima proširile su se fotografije s razuzdane zabave P. Diddyja iz 2004. godine, svijet se svaki dan sve više šokira novim informacijama.

Svijet glazbene industrije i glamura ovih dana malo se zamračio nakon uhićenja sada već palog repera Seana P. Diddyja Combsa.

Nakon više desetljeća na naplatu su stigle zabave, poznate kao "freak offs", u kojima pozvanici dolaze odjeveni u bijelo i zabavljaju se ponekad i danima. Međutim, iza scene zabave događale su se strašne stvari poput drogiranja, silovanja i zlostavljanja.

Upravo jedan od partyja dogodio se i 2004. godine, a čije su fotografije sada isplivale u medije. 

Naime, Sean je tada organizirao zabavu na kojoj je centralna figura bila gola žena. Ona je ukrašena vožem ležala na stolu s kojeg je svatko mogao uzeti hranu, a onaj najintimniji dio bio je prekriven tek velikim listom.

Diddyja su fotografi uhvatili dok je jeo grožđe pokraj nje, a ono što je mnoge šokiralo su i fotografije holivudskih miljenika koji su tada prisustvovali zabavi. Bili su to Will Smith, Owen Wilson, Bruce Willis i Diana Ross, piše Daily Mail.

Podsjetimo, Combs, koji je na glazbenoj sceni više od tri desetljeća, optužen je za trgovinu ljudi, kamatarenje, organiziranje prostitucije i stvaranje zločinačkog pothvata u kojem je zlostavljao, prijetio i prisiljavao žene i druge oko sebe da ispunjavaju njegove seksualne želje, štite njegov ugled i prikrivaju njegovo ponašanje. Razvratne zabave često bi snimao te time ucjenjivao ostale sudionike.

Među osobama koje su dolazile na Diddyjeve zabave bili su Beyonce i njezin suprug Jay-Z, Jennifer Lopez, članice obitelji Kardashian, Justin Bieber, Leonardo diCaprio, Kanye West, Naomi Campbell, Ashton Kutcher, Mariah Carey i Russell Brand. Pozdrave je slao i bivši američki predsjednik i republikanski kandidat na nadolazećim izborima Donald Trump, često ga proglašavajući bliskim prijateljem.

Više o cijelom slučaju pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Splitska glumica ima prelijepu pokćerku koja vješto izbjegava medije, poznato je u kakvom su odnosu

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Sjećate se ove naše glumice? Nekad je bila neizostavno lice domaćih sapunica, a evo kako izgleda danas!

Nina Badrić objavila fotku s mlađom sestrom, sve je oduševila njena ljepota: ''Prekrasne ste zajedno!''

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Povezana vijest Celebrity Bivši tjelohranitelj posrnulog glazbenog mogula znao je da će doći do njegovog pada: ''Nije se rodio kao čudovište''

Povezana vijest Celebrity P. Diddy poslije gnjusnih optužbi u strahu za život, odbija hranu: "Zamislite da je netko platio nekome iznutra...''

Majin Bloom ovo nema pojma o svojoj majci: ''Ujutro se pretvaram da sam odmorna i nastavim dan s njim...''

Nenad Bjelica ponosni je otac dvojice sinova, jedan mu je već godinama desna ruka, a ovaj detalj o njima je zadivljujući!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS