tragičan odlazak

Potvrđen je uzrok smrti glumca iz kultne serije "Alf", obitelj je otpočetka sumnjala na ovakav rasplet

Benji Gregory Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Benji Gregory, koji je glumio Briana Tannera u seriji "Alf", preminuo je sredinom lipnja u dobi od 46 godina, a sada je otkriven i uzrok smrti.

Bivša dječja zvijezda Benji Gregory, najpoznatiji po ulozi u seriji "Alf", tragično je preminuo u dobi od 46 godina.

Benjijeva sestra Rebecca potvrdila je za TMZ da je tijelo njezina brata pronađeno u autu na parkiralištu u Paoriji u Arizoni, prije otprilike mjesec dana, 13. lipnja. Dodala je i kako se Benji borio s depresijom, bipolarnim poremećajem i nesanicom te da je znao danima biti budan.

Sada je otkriven uzrok smrti. Naime, ured okruga Maricopa njegovu smrt proglasio je nesrećom. Izvješće pokazuje da je Gregory umro od toplinskog udara, a obitelj je na tu opciju sumnjala otpočetka.

Tih je dana, dok je glumac boravio u Arizoni, izmjereno oko 42°C. S glumcem je u vozilu pronađen i njegov pas Hans, koji je također preminuo.

Inače, Benji Gregory glumio je od 1986. do 1990. godine dječaka Briana Tannera u kultnoj seriji "Alf", nakon čega se nastavio baviti glumom, no nije ostvario nijednu značajniju ulogu. Glumu je napustio 2003. godine, kada se odlučio pridružiti mornarici, a zatim je diplomirao na umjetničkoj akademiji u San Franciscu.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Miro iz serije "U dobru i zlu" ukrao je srca brojnim gledateljicama, evo kako zgodni glumac stoji na ljubavnom planu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na Šalati nakon izvedbe "Rim Tim Tagi Dim" dogodila se eksplozija energije, pogledajte prizore kojima je Lasagna užario scenu!

Povezana vijest Celebrity Evo što je Aleksandra Prijović rekla nakon najave koncerta u Dalmaciji: "Znam koliko splitska publika voli glazbu i zabavu..."

Povezana vijest Oscar 2021 Kako je najveći dijamant ikad pronađen završio u kraljevskoj obitelji i gdje ga se može vidjeti?

Povezana vijest Preporuke Film koji je bizaran samo da bi bio bizaran, ali evo na koji način možete preživjeti ovaj uradak!

Povezana vijest inMagazin Martina Tomčić uoči početka nove sezone Supertalenta nam je otkrila: "Jednom sam otišla s pozornice..."

Povezana vijest Celebrity Trener Hajduka na Maksimiru je privukao brojne poglede, za derbi je odlučio posebnu pažnju posvetiti svom izgledu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS