snimljena u izlasku

Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

Olga Pakalović Nova TV 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Olga Pakalović snimljena je u opuštenom izdanju na otvorenju izložbe Livia Badurine u Zagrebu.

Našu kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu Olgu Pakalović (45) gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao Vesnu Gotovac, Aljošinu suprugu te Larinu i Jankovu majku.

I dok je njezin lik u seriji uvijek tip-tip dotjeran, glumica privatno njeguje dosta opušteniji stil, što je pokazala i u svojem posljednjem izlasku.

Olga je ovog tjedna snimljena na otvorenju izložbe Livia Badurine "Dnevnik jednog glumca - Prostor nastajanja i nestajanja" u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a za tu je prigodu odabrala majicu s prugicama i žutu jaknu. Fotografiju pogledajte u galeriji.

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova o izazovima glumačkog posla: "Svim silama se trudim zadržati svoju privatnost za sebe"

Iza Olge je dugogodišnja karijera, no glumica uspješno čuva svoju privatnost.

"Svim silama trudim se zadržati svoju privatnost za sebe. Rekla bih da naši hrvatski mediji nisu toliko agresivni kao što su možda negdje vani, pa mi to relativno i uspijeva. Što se tiče balansiranja između privatnog života i karijere, to je već malo teže. Smatram da je ovaj posao dosta intenzivan i iziskuje jednu vrstu žrtve koja uključuje i privatan život, stoga se trudim naći balans da sve bude u svojim okvirima i da nijedna strana previše ne pati radi druge. Bitno je u zadanom trenutku odrediti prioritet, što nije uvijek lako", ispričala nam je jednom prilikom, a tada nam je otkrila i što misli o liku gradske gospođe Vesne, koju glumi u "Kumovima".

"Dugo nisam imala komičniji materijal ispred sebe. Nema tu puno filozofije, nema dubina. Slijedim Vesnu u svim njezinim prevrtljivostima", rekla nam je te je zaključila: "Obožavam ju. Prihvatiš ju sa svim manama!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS