uživao je i u hrani

Baby Lasagna ugošćen je u švedskoj rezidenciji, veleposlanica mu je poželjela dobrodošlicu, a on poručio: "Ovo mi je strašnije od nastupa..."

Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 8 Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna ugošćen je u rezidenciji Švedske, a toplu dobrodošlicu pružila mu je i veleposlasnica Kraljevine Švedske u Hrvatskoj.

Najveće glazbeno natjecanje u Europi se bliži, a naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna stigao je u rezidenciju Švedske gdje ga je ugostila Anna Boda veleposlanica Kraljevine Švedske u Hrvatskoj.

Baby Lasagna na duženje je stigao skupa s njegovim timom i suradnicima HRT-a koji surađuju na Dori. 

Povezana vijest Clubzone Eurosong dolazi u Hrvatsku: Baby Lasagna u društvu brojnih eurovizijskih zvijezda nastupa u Zagrebu!

Veleposlanica je srdačno pozdravila našeg predstavnika koji se od skromno zahvalio. 

"Hvala što ste došli. Ovo je bilo strašnije nego nastup na Dori i vjerojatnije od onog što me čeka u Malmöu. Hvala što mogu biti dio ovoga. Švedska glazba je mnogo utjecala na mnoge pjevače i autore tako da time pridajem još veći značaj svemu. Živjeli",  obratio se Lasagna svim prisutnima. 

Povezana vijest Celebrity Ritmu pjesme ''Rim Tim Tagi Dim'' nije odolio ni najveći konkurent Baby Lasagne, pogledajte kako mu ide!

Osim velikodušnog gostoprimstva u rezidenciji, uživali su i švedskoj hrani koja je bila prezentirana kroz njihovu tradicionalnu povijest i značaj.

Na kraju, naš predstavnik nazdravio je i s čašom pjenušca. 

Podsjetimo, Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" nastupit će u prvom polufinalu Eurosonga sedmi po redu. Kladionice mu trenutno daju velike šanse za pobjedu.

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda tata Baby Lasagne, već je dobio i jedinstven nadimak, a sad se i sam konačno oglasio o sinovom uspjehu!

Natjecanje će se održati u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijela Dvornik odgovorila na komentare koji je prate cijeli život: "Sad ću ja vama ispričati zašto nikad nisam ništa radila"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 inMagazin Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS