Najljepši par

Zaljubljeni Đoković zapjevao je svojoj Jeleni veliki hit Zdravka Čolića, s lijepe supruge nije skidao ni pogled ni ruke!

Novak i Jelena Đoković - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Novak Đoković zapjevao je supruzi Jeleni Đoković veliki hit Zdravka Čolića na proslavi rođendana, pogledajte kako je to izgledalo.

Jelena Đoković proslavila je svoj 38. rođendan s obitelji i prijateljima, a na proslavi je nastupila poznata srpska pjevačica Milica Todorović.

Ona je snimala atmosferu s rođendana, a snimila je i tenisača Novaka Đokovića koji je svoju suprugu primio u zagrljaj i otpjevao joj hit Zdravka Čolića, pjesmu ''Južnjaci''.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Povodom rođendana, jedan od najboljih tenisača svijeta uputio je Jeleni i emotivnu čestitku na društvenim mrežama.

"Sretan rođendan najboljoj supruzi, majci, prijateljici, partnerici, vođi, učiteljici, inspiraciji koju mogu poželjeti. Moja životna partnerica, Jelena", napisao je tenisač u opisu fotografije na kojoj se strastveno ljube pokraj mora.

Podsjećamo, Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Povezana vijest Celebrity Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Povezana vijest Celebrity Novak Đoković i njegova Jelena ukrali svu pozornost u rijetkom izlasku, sredili su se kao filmske zvijezde: "Za primjer cijelom svijetu"

Povezana vijest Celebrity Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

Povezana vijest Celebrity Đoković se emotivno zahvalio supruzi koja je zbog njega na sebe preuzela sve uloge u obitelji: ''Dok sam ja stvarao povijest...''

1/44 >> Pogledaj i ovo +40 Celebrity Ovaj albanski ljepotan brani svoj gol od naših Vatrenih, a evo kako izgledaju njegovi mlađahni suigrači!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Alka Vuica u čipkastoj haljini zasjala poput filmske dive, njoj godine kao da stoje: ''Sakrij se Monica Bellucci''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS