''Marli naš''

Nives Ivanišević objavila je tužne vijesti, poznate prijateljice tješe ju u komentarima: ''Zagrlila bih te jako jer riječi nemam...''

Nives Ivanišević Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nives Ivanišević rastužila je pratitelje svojom objavom na Instagramu, preminuo je njen pas Marli.

Naša radijska voditeljica Nives Ivanišević rastužila je sve pratitelje novim vijestima na Instagramu.

Naime, Nives i njena obitelj ostali su bez svog dugogodišnjeg prijatelja, psa Marlija. 

Nives je podijelila fotografije s prekrasnim samojedom koji je imao 14 godina, a tugu su s njom podijelili i poznati prijatelji koji su također veliki ljubitelji pasa.

"Hvala ti, moj najdraži nasmijani prijatelju. 30. 11. 2010.-19. 8. 2024. MARLI", napisala je u opisu.

''A joj'', napisala je Nina Badrić te dodala emotikon koji plače.

''Zagrlila bi te sad jako najjače…..Jer riječi nemam'', dodala je Ivana Mišerić koja također ima samojeda, a posebno je sve pogodio komentar Tatjane Jurić.

''Marli naš, uvijek ostaje s nama'', napisala je, a njoj je posebno teško jer je prije dvije godine i ona ostala bez svoje kujice Jackie.

Inače, radijska voditeljica u sretnom je braku s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Par se vjenčao 2017. u tajnosti, a godinu dana kasnije dobili su sina Olivera

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Doris Pinčić podijelila je prvu fotografiju s drugim suprugom i kćerkicom, ovim istupom sve je pozitivno iznenadila!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Koliko je njezin topić bio poderan, dokazuje i činjenica da je sama cenzurirala najintimnije dijelove, ova žena stvarno nema granicu!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih pokazala je svoju raskoš i u 59. godini, kosu je razbarušila, a minijaturnim badićem istaknula vitku liniju!

Povezana vijest Celebrity DiCaprijeva bivša sagnula se i pokazala previše, ali pogledi prisutnih nisu je uopće zamarali

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovljanka rasplamsala je maštu pratitelja u čipkastom donjem rublju, slaba je točka muškarcima diljem svijeta!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS