''panika, čekanje...''

Ivana Mišerić požalila se na teško razdoblje koje prolazi sa svojim ljubimcem: ''Ima karcinom, jako težak i tužan put...''

Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +21 Ivana Mišerić - 3 Galerija

Ivana Mišerić na društvenim mrežama podijelila je tužan video u kojem je otkrila što se događa s njezinim psom Fridom.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić u svojoj novoj Instagram objavi požalila se s pratiteljima da je već neko vrijeme sa svojim psom Fridom po bolnicama jer zapravo boluje od karcinoma. 

U videu je pokazala kako Frida prima terapiju pa poručila:

"Zadnjih mjesec dana Frida je na liječenju. Ima karcinom. Jako tužan i težak put je bio do Postojne, više za sve oko nje nego nju samu…jer je panika, čekanje, ne znaš kako i kuda sa svim informacijama koje imaš. Ipak. Stvari su se posložile. Nadamo se sretnom završetku ove borbe. Na tom putovanju upoznala sam toliko divnih ljudi i sudbina da mi je duša puna. Oplemenilo me. Frida, imamo još puno toga za odraditi zajedno".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Frida je borac. Nema predaje Buco ", poručio je u komentaru Dalibor Petko, a nadovezala se i Katarina Baban "Bucaa drži se".

U komentarima su se pridružili pratitelji koji su joj uputili poruke podrške i ohrabrenja. 

Početak godine Ivana je započela objavom na Instagramu u kojoj je pozirala sa partnerom Draženom Kovačevićem i psom Fridom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Sretno svima! Neka nam je zdravlja, ljubavi i razumijevanja. I da Nova bude ispunjena dobrim pričama i dobrim ljudima! Od srca", napisala je ispod objave.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 3 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 2 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 4 +27 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 1 Celebrity Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Luciana Barroso - 1 Matt Damon i Luciana Barroso - 3 Matt Damon i Luciana Barroso - 2 Matt Damon i Luciana Barroso - 5 +24 Matt Damon i Luciana Barroso - 8 Celebrity Ljepotu njegove supruge zasjenio je novi imidž glumca koji svi komentiraju, a zbog njega je dobio i zanimljiv nadimak!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene