Mališan je uživao!

Nives Ivanišević svom je sinčiću pokazala bivše radno mjesto, a tamo ga je dočekao naš mladi pjevač kojeg znate iz showa Nove TV!

Nives Ivanišević Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nives Ivanišević pokazala je da je svog sina Olivera odvela na svoje staro radno mjesto, a tamo mu je društvo pravio naš pjevač Tomislav Marić ToMa.

Nives Ivanišević provela je dan sa svojim sinom Oliverom i odlučila ga odvesti na jedno posebno mjesto.

Naime, Nives je Olivera odvezla na svoje staro radno mjesto, studio našeg poznatog radija, a tamo se čak okušao i u ulozi voditelja na radiju.

Maleni Oliver gostovao je na dječjem podcastu bravo! radija, a društvo mu je pravio pjevač i voditelj Tomislav Marić ToMa.

Kako je to izgledalo, podijelila je na svojoj Instagram priči, a fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Nives je na bravu!, nekadašnjem narodnom, radila kao radijska voditeljica od 2012. godine do 2021., a onda je nakon podulje pauze preuzela ulogu voditeljice glazbenog podcasta bravo! radija zajedno s Markom Toljom.

Podsjetimo, ToMa je natjecatelj ovogodišnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a u nedjelju se natječe kao finalist.

Nives je Olivera dobila u braku s našim slavnim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Vjenčali su se 2017. godine, a Oliver im se rodio 2018.

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se kad je Nives Ivanišević glumila u domaćoj seriji? Bilo je to prije 15 godina, sad se prisjetila kako je tada izgledala!

Povezana vijest Celebrity Nives Ivanišević iznenadila je pratitelje drastičnom promjenom imidža, pomladila se za 10 godina: ''Kako predivna žena!''

Povezana vijest Celebrity Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity J.Lo novinar pitao jesu li glasine o razvodu od Afflecka istina, odgovorila je u svom stilu, a onda se uključio i njen kolega: ''U redu, ovako nećemo…''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ćorluka objavio simpatičan video supruge Franke i sina Viktora, pogledajte kako se zabavljaju kod kuće

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS