Ovo nije za zimogrozne!

Nives Celzijus ravno iz kreveta skočila je u snijeg, a zbog onog što je nosila svi su joj pisali: ''Blago tebi kad imaš dobro zdravstveno...''

Nives Celzijus - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nives Celzijus podijelila je videozapis od kojeg će se mnogima slediti krv u žilama, ali njoj nije, evo što je napravila u donjem rublju.

Nives Celzijus snijeg koji je napadao izuzetno je razveselio, a ono što je učinila na rano jutro mnogima definitivno nije za zimogrozne.

Povezana vijest Nekad i sad Nives Celzijus i deset godina nakon razvoda ponosno nosi uspomenu na bivšeg muža na intimnom mjestu

Naime, čim je ustala iz kreveta, Nives je u donjem rublju i tankoj bijeloj košulji izašla van i potom takva legla na snijeg.

Sve je snimila noseći mobitel u rukama pa u opis samo dodala: ''Jutros umjesto espressa''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Blago tebi kad imaš tako dobro zdravstveno'', ''Kraljice'', ''Javi kad bude trebalo kuhati čaj'', ''Ma tko je vidio snijeg'', pisali su joj pratitelji na Instagramu.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Raskošan dekolte prelio joj se preko tijesne haljine, ništa joj nije pomoglo da outfit učini pristojnim!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS