"past ću u nesvijest"

Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nives Celzijus pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu novu tetovažu kojom je ukrasila svoje tijelo.

Nives Celzijus javila se svojim pratiteljima na Instagramu iz Njemačke, u kojoj boravi posljednjih nekoliko dana, a fotografija koju je objavila sve je dodatno zaintrigirala.

42-godišnja Nives na njoj je pozirala u pripijenom bodiju visokog izreza, u kojem je ponosno pokazala i jednu od posljednjih tetovaža u nizu kojima je ukrasila svoje tijelo, crtež maslinove grančice na boku.

"Jeste li upoznali moj novi tattoo?" napisala je uz fotografiju.

"Savršena si", "Dobra tetovaža", "Stvarno dobar tatoo", "Predivno", "Jedva, ima puno lijepih stvari na ovoj slici", "Daaa, divna je", "Wow, past ću u nesvijest", "Slika govori više od riječi", "Vrhunska", komentirali su njezini pratitelji.

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Zanimljivo je da već jednu takvu tetovažu ima, i to s lijeve strane rebara, a bila je objavila i videozapis na kojem se vidi koji ju je gospodin tetovirao i da je na zakazani termin došla je u zelenoj haljini i tigrastim tangama koje su se vidjele dok se tetovirala.

Nives je nedavno na Instagramu pokazala sestru Mateju i kćer Taishu te im posvetila videozapis koji se sastojao od njihovih zajedničkih uspomena, a teško je ne primijetiti koliko sve tri nevjerojatno sliče. Njezini pratitelji pohvalili su njihov izgled, ali i odnos koji bi svatko volio imati.

Povezana vijest Nekad i sad Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

''Uvijek i zauvijek'', napisala je Nives u opisu.

'Što ste slatke'', ''Prezgodne sve tri'', ''Još samo da Lu prohoda i potpune ste'', ''Predivno!'', neki su od komentara.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS