Kako joj stoji?

Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus često svojim izgledom ostavi bez daha, a sada je objavila snimku bez imalo šminke na licu kojom je oduševila pratitelje.

Već je poznato da naša pjevačica i glumica Nives Celzijus često oduševljava svojim izgledom, ali ona isto tako nema nikakav problem pokazati svoje lice bez trunke šminke. 

Ovoga je puta na svom Instagram profilu snimila "prije i poslije" video u kojemu se transformira iz kućnog izdanja do besprijekornog izgleda. 

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Prvi dio videa pokazuje Nives u ružičastoj trenirci, bez šminke i s neurednom punđom. U drugom dijelu snimke, ona je u potpunosti sređena i našminkana u dekoltiranoj svjetlucavoj haljini. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Previše sam glamurozna da bi me bilo briga", napisala je Nives u opisu objave.

A da se zamijetiti da je Nives za potrebe videa promijenila i boju očiju, odnosno stavila je plave leće. Jedan pratitelj to je posebno zamijetio pa komentirao: ''Fascinantna boja očiju, metalik plava...''.

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Imala sam ne priliku vidjeti uživo u neformalnom razgovoru. Tako lijepa, draga, umiljata, kao djevojčurak, bez obzira na godine", poručila je jedna obožavateljica.

"Prelijepa dama", "Fascinantna boja očiju", "Što starija, to bolja", "Najljepša", komentirali su pratitelji, a Ecija Ivušić je poručila: "Woow". 

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Podsjećamo, Nives je nedavno na Instagramu pokazala sestru Mateju i kćer Taishu te im posvetila videozapis koji se sastojao od njihovih zajedničkih uspomena, a teško je ne primijetiti koliko sve tri nevjerojatno sliče. Njezini pratitelji pohvalili su njihov izgled, ali i odnos koji bi svatko volio imati.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS