''sviđa mi se ovakva!''

Svi se pitaju što je Lindsay Lohan napravila sa svojim licem: ''Bez ijedne bore, izgleda kao da ima 20!''

Lindsay Lohan Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Lindsay će se pojaviti u novom božićnom filmu ''Our Little Secret'', a na promotivnim fotkama iz izgleda kao da vrijeme za nju ide unazad.

Glumica Lindsay Lohan dobila je glavnu ulogu u još jednom Netflixovom božićnom filmu. Naziv filma je ''Out Little Secret'', a nakon što su osvanule fotke iz filma, fanovi se ponovno ne mogu načuditi kako mladoliko izgleda glumica.

Naime, na promotivnim fotografijama koje je objavio Netflix na Instagramu u prvom planu je duga kosa 38-godišnje glumice kao i njeno lice bez ijedne bore. Glumica je na fotkama nosila bež kaput i majicu te traper hlače.

Obožavatelji su odmah objavu zatrpali brojnim komentarima

''Ma koliko lijepo ona izgleda'', ''Jedva čekam ovaj film'', ''Ona je naša kraljica Božića'', ''Izgleda kao da ima 20 godina'', ''Lindsay nema niti jednu boru na licu'', ''Sviđa mi se ovakva Lindsay'', ''Kakva glumačka postava'', samo su neki od komentara ispod objave.

Osim Lindsay u filmu se pojavljuje i Ian Harding kojega smo gledali u hit-seriji ''Slatke male lažljivice''.

O njenom nikad mlađem izgledu oglasili su se i stručnjaci, a što su rekli pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Društvenim mrežama kruži video Liama Paynea na koncertu bivšeg kolege, bilo je to prije samo dva tjedna

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

Pogledajte prvi audicijski nastup koji je promijenio život Liama Paynea, tada je imao samo 16 godina

Internetom kruže zastrašujuće fotografije iz hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne, ovo su zatekli nakon nesretnog događaja?

Srpski glumac koji je nedavno deportiran iz Hrvatske pohvalio se sretni vijestima: ''Ovako bih mogao jednom mjesečno!''

Povezana vijest Celebrity Žestoke reakcije fanova preminulog pjevača nakon što je tabloidni portal objavio fotografije njegova tijela!

Povezana vijest Celebrity Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS