Velike su vjernice

Nina Badrić raznježila pratitelje rijetkom fotografijom s mamom Milom, zajedno su bile u Međugorju

Nina Badrić - 3 Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Nina Badrić ovog je vikenda posjetila Međugorje s mamom Milom, a na Instagramu je podijelila i neke njihove fotografije koje su raznježile pratitelje.

Pjevačica Nina Badrić ne krije da joj vjera puno znači u životu i često posjećuje Međugorje, a sada je sa sobom povela i svoju majku Milu.

Pjevačica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju ispred kipa Djevice Marije, a mama ju je ljubila u obraz.

''Dan koji se pamti to je poljubac njen'', napisala je u opisu.

''Sve na svijetu'', ''Koje ljepote'', ''Duša draga'', ''Majka nešto najljepše'', pisali su joj pratitelji.

U posljednje vrijeme Nina je često s mamom Milom, a sa svojim pratiteljima također voli podijeliti njihove zajedničke trenutke.

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić zbog Baby Lasagne zaplesala nasred ulice, pogledajte kakvu mu je podršku poslala!

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Splitska glumica u mini haljini pokazala brutalne noge, mukotrpan rad u teretani itekako joj se isplatio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Godinama je prati nadimak najtužnije princeze, ali najnovije fotografije daju naslutiti da se nešto promijenilo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS