"Kako si zgodna!"

Pjevačica naše hit-grupe fotografijom u badiću obožavatelje bacila u trans, svi su oduševljeni i kako se nosi s teškom dijagnozom!

Nika Antolos Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nika Antolos iz grupe Feminnem pohvalila se besprijekornom figurom u kupaćem kostimu.

Pjevačica Nika Antolos iz grupe Feminnem dodatno je podigla temperaturu svojom novom fotografijom na društvenim mrežama.

Nika je pozirala u kupaćem kostimu u nježnoj ružičastoj nijansi, u kojem se pohvalila svojom besprijekornom figurom, te je uz fotografiju uputila i simboličnu poruku.

"Probaj izgorjeti za ljubav jednako koliko izgaraš u ljutnji... Svi koji su probali, nikad se više na staro vratili nisu, čovjeku jednostavno po prirodi nije zabavno nazadovati", napisala je Nika, a malo je reći da je prizor očarao njezine pratitelje.

"Prekrasna si", "Blistaš", "Svaki dan sve izgledaš ljepše i ljepše", "Kako si zgodna", "Izvanredna dama", "Nevjerojatno lijepa žena", "Tvoja najbolja fotka dosad", samo su nekih od brojnih komplimenata koje je dobila, a mnogi su je pohvalili i za njezine divne riječi te vječiti optimizam unatoč teškoj dijagnozi.

Naime, Nika se već godinama bori s multiplom sklerozom, zbog čega se neko vrijeme bila povukla iz javnosti, ali tvrdi da već pet godina nije imala nikakve simptome. Velika su joj podrška kolegice iz grupe Feminnem, pjevačice Pamela Ramljak i Neda Parmać.

Povezana vijest Celebrity Naša pjevačica posvetila status prijateljima koji su gej: ''I uvijek su znali i znaju, koliko ih ljubim...''

Povezana vijest Celebrity Evo zašto bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu misli da je bolje što nismo pobijedili: "Velika je razlika između ludog scenskog nastupa..."

Povezana vijest inMagazin Naša pjevačica o teškoćama s kojima se suočila kroz život: ''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ecija Ivušić u suzama zbog suprugova odlaska, on se javio s opravdanjem: "Obmanjuješ ljude, nisam se išao…"

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica udala se za nogometnog menadžera u neobičnoj vjenčanici, osvanule su fotografije s njihova vjenčanja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS