''falit će mi tvoji zagrljaji''

Thompsonova nećakinja objavila tužnu vijest: ''Hvala ti na svakom trenutku koji sam provela s tobom...''

Lejdi Perković Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Lejdi Perković dirnula je brojne pratitelje emotivnom objavom u kojoj je opisala odnos sa svojom pokojnom bakom.

Lejdi Perković, javnosti poznata kao nećakinja Marka Perkovića Thompsona, na Instagramu je objavila dirljiv oproštaj od svoje bake, s kojom je bila izrazito povezana. 

"Ljubavi moja, bako moja... Hvala ti na svakom trenutku koji sam provela s tobom, hvala ti na najljepšem djetinjstvu, hvala ti što si me naučila što je najvrjednije u životu i mnogim stvarima što danas znam samo zbog tebe", započela je.

"Hvala ti za tvoju dobrotu, brižnost, ljubav... Hvala što si imala veliko srce koje je kucalo za sve nas", dodala je Lejdi uz emotivne snimke i fotografije.

"Falit ćeš mi, bako moja, falit će mi tvoj najtopliji zagrljaji, falit će mi kako si me čekala uvijek sa suzama radosnicama. Falit ćeš mi na prozoru kako si mi s osmijehom mahala kad bih odlazila od tebe. Ali znaj da ću te uvijek vidjeti na prozoru kako mi mašeš. Falit će mi tvoji pozivi točno u ponoć za svaki moj rođendan... Znaj da te nikad neću zaboraviti i da ćeš uvijek biti posebna u mom srcu. Počivala u miru Božjem, dragi moj anđele. Voli te tvoja ljubica najviše na svitu, moja najsjajnija zvijezdo'', zaključila je neutješna Lejdi.

Inače, Lejdi je kći mlađeg Thompsonova brata Dražena Perkovića, a šira javnost upoznala ju je u showu Ples sa zvijezdama, gdje ju je zaprosio sadašnji zaručnik Ivan Jarnec dok ga je ona bodrila iz publike.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda Kumova sve je očarala svojom pojavom u badiću, figuru je stesala do savršenstva!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nešto je posebno oduševilo fanove Kate Middleton u njezinoj novoj objavi: ''To nam govori sve što trebamo znati...''

Povezana vijest Celebrity Obitelj Modrić obilježila je poseban dan, kapetan pokazao djelić vesele atmosfere: ''Najbolja ekipa!''

Povezana vijest Zanimljivosti Samo nekoliko sati nakon što je Kate objavila video o borbi s rakom Harry i Meghan povukli su nevjerojatan potez!

Povezana vijest Zanimljivosti Svi filmovi 'mračnog' redatelja kojeg prepoznajemo već po par kadrova

Povezana vijest Celebrity Severina se zauvijek oprostila od poznatog glazbenog menadžera: ''Jako smo tužni zbog tvog preranog odlaska...''

Povezana vijest Zanimljivosti Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS