''Moraš zasukati rukave!''

Neda Parmać napravila je pravi raspašoj na svadbi, ovom njezinu potezu nitko se nije nadao!

Neda Parmać - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Neda Parmać usred nastupa sišla je s pozornice i počela raditi sklekove. Veseli svatovi su, malo za reći, bili oduševljeni.

Pjevačicu Nedu Parmać prati dobar glas kada su svadbe u pitanju. Brojni obožavatelji oduševljeni su njezinim energičnim nastupima, a ona se ovoga puta pohvalila daškom atmosfere s jedne svadbe.

Naime, Parmać je ovoga puta otišla korak dalje i napravila nešto što nitko nije očekivao. Pjevačica je usred nastupa sišla s pozornice i radila sklekove, a nisu joj smetale niti visoke potpetice, niti kratka haljina.

''Ponekad moralna podrška nije dovoljna i jednostavno moraš zasukati rukave i bacit se na posao. Na pozornici je ionako najdosadnije", napisala je pjevačica na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

Oduševljeni obožavatelji odmah su objavu zatrpali brojnim komentarima.

''Ma najbolji ste'', ''Priprema se za vojni rok'', ''Svaki put kad budem na Nedinim svadbama sutradan završim na traumatologiji'', pisali su fanovi.

Posjetimo, Neda se nedavno skinula u kupaći i istaknula sve svoje male nesavršenosti.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Udala se kći Dubravka Šimenca, ponosni tata detalje je objavio na Instagramu: ''Bogat sam čovjek...''

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Glumica iz hit-serije prepolovila se u samo pola godine, svi se pitaju što se krije iza ove nevjerojatne transformacije!

Povezana vijest Celebrity Naša pjevačica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju gdje je istaknula svoje male nesavršenosti, ali s njom se ljudi nisu složili!

Povezana vijest inMagazin Feminemke su uskočile u badiće, zatvorile oči na ženske nesavršenosti te otkrile svoje srodne duše!

Povezana vijest Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

Povezana vijest Zanimljivosti Uplakana Neda Parmać objavom je zabrinula pratitelje, a onda je objasnila što joj se dogodilo: ''Nestalo tableta...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS