''ostavit će trajno nasljeđe...''

Objavljen dirljiv posljednji pozdrav ekipe X Factora Liamu, ovo je poruka koja zbilja slama srca

Liam Payne Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Od Liama Payne opraštaju se mnogi, a sada je objavljena i emotivna poruka na službenim profilima X Factora gdje je glazbenik započeo svoju karijeru.

Nakon tragične smrti brojni se opraštaju od glazbenika Liama Paynea. Naime, za njega je svijet saznao kada je imao samo 16 godina i kada se pojavio na X Factoru.

Na društvenim mrežama glazbenog natjecanja osvanula je emotivna poruka kojom su se oprostili od glazbenika.

''Srce nam je slomljeno zbog tužne smrti Liama Paynea. Bio je iznimno talentiran i kao dio One Directiona ostavit će trajno nasljeđe u glazbenoj industriji i obožavateljima diljem svijeta. Naše su misli s njegovim prijateljima, obitelji i svima koji su ga voljeli", stoji na profilu X Factora nakon smrti pjevača.

Obožavatelji su ispod objave pisali koliko koliko su tužni zbog prerane smrti glazbenika.

''Da barem može ovo vidjeti'', ''Bio je tako mlad'', ''Ovo je pretužno'', ''Toliko je bio talentiran i nikada ga nećemo zaboravit'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Njegovu audicijus X Factora pogledajte OVDJE.

Glazbenik je javno govorio o problemima s ovisnošću, a više o tome pročitajte OVDJE.

Medijske stupce punio je i burnim ljubavnim odnosima, a više o tome pročitajte OVDJE.

Obožavatelji se opraštaju od njega i ispred hotela gdje su pronašli njegovo tijelo, a prizore koje slamaju srca pogledajte OVDJE.

Tabloidni portal objavio je i fotografije tijela pjevača, a obrisali su ih tek nakon žestokih reakcija fanova. Više pročitajte OVDJE.

Tko se još oprostio od glazbenika saznajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Društvenim mrežama kruži video Liama Paynea na koncertu bivšeg kolege, bilo je to prije samo dva tjedna

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Srpski glumac koji je nedavno deportiran iz Hrvatske pohvalio se sretnim vijestima: ''Ovako bih mogao jednom mjesečno!''

Internetom kruže zastrašujuće fotografije iz hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne, ovo su zatekli nakon nesretnog događaja?

Bivša zaručnica mladog pjevača koji je tragično preminuo otkrila jezive detalje o njemu i ne sluteći što će se dogoditi

Povezana vijest Preporuke Talijanska superzvijezda pjeva u Dubrovniku na dočeku 2025., cifra kojom će ga platiti je poprilično paprena!

Povezana vijest Zanimljivosti U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS