hit-objava na Instagramu!

Ova kraljica skandala nedavno je proslavila okrugli rođendan, no tu brojku nitko ne bi povezao s ovim prizorima u badiću!

Larsa Pippen - 2 Larsa Pippen/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Larsa Pippen ostavila je u nevjerici svoje pratitelje na Instagramu nakon što je objavila najnovije fotografije u badiću.

Američka reality-zvijezda Larsa Pippen, koja se nedavno rastala od svog 33-godišnjeg dečka Marcusa Jordana, s kojim je bila godinu dana, u ponedjeljak je na Instagramu pokazala svoje nevjerojatne obline i zategnuti trbuščić.

50-godišnja Larsa pozirala je u seksi bijelom bikiniju dok se sunčala i uživala u koktelu. Njezini zlatni pramenovi bili su podignuti, a izgled je upotpunila sunčanim naočalama.

Objava je postala hit među milijunima njezinih pratitelja, a obožavatelji su njezin izgled pohvalili u komentarima.

"Toliko si prekrasna i seksi", "Bomba", "Uvijek izgledaš savršeno", pisali su.

Nedavno su paparazzi Larsu uhvatili na jahti u Miami Beachu, a mnoge oči bile su uprte u nju jer je prekinula s Marcusom Jordanom, sinom košarkaške legende Michaela Jordana, s kojim je dvije godine bila u vezi.

Prije njega Larsa je bila u braku sa Scottiejem Pippenom, s kojim ima troje djece.

Inače, Larsa je bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian, a dugo ju je pratio i nadimak ''kraljice skandala''. Sve je počelo razvodom od košarkaša Pippena i svađom s klanom Kardashian.

Zatim je uslijedila afera s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak, no čini se da joj je i on brzo dosadio, pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u soloživotu.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Koja je tajna mladolikosti članova kraljevske obitelji? Posebnim preparatima nije odolio ni jedan muški član obitelji!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput je uvijek raspoložena za plažu, sunce i pijesak: U ovom bikiniju izgleda kao zvijezda naslovnice!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte multimilijunski kompleks u kojem Ronaldo uživa sa svojom obitelji, sve pršti od luksuza!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte šokantnu transformaciju Opre Winfrey nakon konzumacije lijeka koji je digao veliku prašinu!

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena suprugu je rođendan čestitala posebnim videom: ''Ljubavi moja, volim te...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS