Svi pišu isto

Mnoge je šokiralo kako legendarni glumac izgleda s 87 godina, zbog jedne fotografije izbio je kaos na društvenim mrežama!

Morgan Freeman Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Morgan Freeman napunio je 87 godina, a njegova fotografija koja je objavljena tim povodom izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Legendarni glumac Morgan Freeman 1. lipnja proslavio je rođendan, a tim je povodom na društvenim mrežama osvanula i njegova fotografija, koja je izazvala pravu pomutnju.

"Morgan Freeman je napunio 87 godina. Sretan rođendan", piše uz fotku koja je objavljena na platformi X, a mnogi su ostali začuđeni njegovim godinama, jer su imali dojam da je oduvijek izgledao kao vremešni starac.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Ovaj čovjek je imao toliko godina kada sam ja bio petogodišnjak", "Ima najmanje 145 godina, ali ipak - sretan rođendan", "Ovaj čovjek je proživio moja četiri života", "Mislio sam da ima 187 godina", "Uvijek je imao 87 godina", "Je li on ikad bio mlad? Dajte dokaz!", samo su neki do brojnih sličnih komentara ispod Morganove fotke.

Freeman je krajem prošle godine zabrinuo obožavatelje svojom ispijenom pojavom na snimci na kojoj se jedva kretao, a mnogi su se tada zapitali i što mu se dogodilo s lijevom rukom, na kojoj nosi rukavicu, no razlog tomu otprije je poznat. Naime, Freeman je 2008. godine imao tešku prometnu nesreću u kojoj je oštetio živce lijeve ruke. Kirurzi su mu je pokušali spasiti, ali šteta na živcima bila je prevelika i ruka mu je ostala paralizirana. Svrha rukavice koju često nosi je da stišće oštećeno tkivo i osigurava da se u njoj ne bi pretjerano nakupljala krv.

"Kada trpite bol koji on trpi, vaš apetit mora nestati. Morate se zabrinuti za njega", objasnio je jedan glumčev prijatelj nakon zabrinjavajuće snimke, ističući da je Morgan za kratko vrijeme izgubio preko 11 kilograma, prenio je WBLS.

"Morgan je i dalje jedan od ljudi iz Holywoouda koji najviše rade. Ali, siroti čovjek je u užasnim bolovima. Boli ga kad hoda, kad ustaje sa stolice, pa čak i kad samo pomjera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali je većinu vremena u agoniji", kazao je drugi prijatelj glumca.

Inače, Freeman je tijekom dugogodišnje karijere osvojio brojna priznanja za svoj rad, uključujući i Oskara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Djevojaka od milijun dolara" 2005. godine. Poznat je i po specifičnom dubokom glasu, zbog kojeg je i narator brojnih dokumentaraca i audio-knjiga.

Povezana vijest Celebrity Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

Povezana vijest inMagazin Snimaju filmove i dobivaju djecu u devetom desetljeću: Evo tko su nezaustavljive i najdugovječnije zvijezde Hollywooda!

Povezana vijest Celebrity Morgan Freeman već godinama stalno nosi samo jednu rukavicu, a mnogi još ne znaju točan razlog tome, pa ih je zabrinula njegova pojava na Oscarima

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Zbog nje se u 94. godini odlučio na peti brak: Tko je nova supruga medijskog mogula koji šokira ljubavnim životom?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS