Trpi jake bolove

Nova snimka holivudske legende zabrinula je obožavatelje, naglo je smršavio i jedva se kreće: "Tužno je gledati ga ovakvog"

Morgan Freeman Morgan Freeman Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Morgan Freeman Morgan Freeman Morgan Freeman Morgan Freeman - 6 Morgan Freeman - 5 Morgan Freeman - 3 Morgan Freeman - 2 Morgan Freeman Morgan Freeman - 1 Morgan Freeman i Margot Robbie - 3 +16 Morgan Freeman i Margot Robbie - 2 Galerija

Morgana Freemana paparazzi su nedavno snimili u New Yorku, a njegov pojava zabrinula je brojne obožavatelje.

Morgan Freeman (86) jedan je od mnogima omiljenih holivudskih glumaca s karijerom dužom od šest desetljeća.

No na najnovijoj snimci obožavatelji su ga jedva prepoznali, a njegova pojava zabrinula je mnoge.

Freemana su paparazzi ulovili dok je izlazio iz jedne zgrade u New Yorku i ulazio u auto, a na snimci, koja je osvanula na TikToku, vidi se kako se glumac jedva kreće.

@underratedsimpsons Golden years of a silver screen icon. #morganfreeman ♬ Brooks Was Here - Thomas Newman & Hollywood Studio Symphony

"Bože kako volim tog čovjeka. Molim se da je dobro", "Tužno je gledati ga ovakvog", "Nismo spremni živjeti u svijetu bez Morgana Freemana", komentirali su zabrinuti obožavatelji.

Mnogi su se pitali i što mu se dogodilo s lijevom rukom, na kojoj nisu rukavicu, a razlog tomu otprije je poznat. Naime, Freeman je 2008. godine imao tešku prometnu nesreću u kojoj je oštetio živce lijeve ruke. Kirurzi su mu je pokušali spasiti, ali šteta na živcima bila je prevelika i ruka mu je ostala paralizirana. Svrha rukavice koju često nosi je da stišće oštećeno tkivo i osigurava da se u njoj ne bi pretjerano nakupljala krv.

Nakon zabrinjavajućih snimki, oglasili su se i prijatelji glumca.

"Kada trpite bol koji on trpi, vaš apetit mora nestati. Morate se zabrinuti za njega", rekao je jedan glumčev prijatelj, ističući da je Morgan za kratko vrijeme izgubio preko 11 kilograma, prenio je WBLS.

"Morgan je i dalje jedan od ljudi iz Holywoouda koji najviše rade. Ali, siroti čovjek je u užasnim bolovima. Boli ga kad hoda, kad ustaje sa stolice, pa čak i kad samo pomjera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali je većinu vremena u agoniji", kazao je drugi prijatelj glumca.

Inače, Freeman je tijekom dugogodišnje karijere osvojio brojna priznanja za svoj rad, uključujući i Oskara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Djevojaka od milijun dolara" 2005. godine. Poznat je i po specifičnom dubokom glasu, zbog kojeg je i narator brojnih dokumentaraca i audio-knjiga.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ninina čarobna Shhhuma - 1 Ninina čarobna Shhhuma - 2 Ninina čarobna Shhhuma - 3 Ninina čarobna Shhhuma - 4 +10 Ninina čarobna Shhhuma - 5 Clubzone Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Halid Bešlić i ostale zvijezde stižu u Nininu čarobnu Shhhumu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene