iskreno progovorio

Mladen Grdović prvi put o razvodu od svoje Brankice nakon što je tvrdio da su se pomirili: "I dalje je dio mog života, iako..."

Mladen i Brankca Grdović Dino Stanin/Pixsell 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Mladen Grdović službeno se razveo od supruge Brankice prije dvije godine, a sada je prvi put progovorio o razvodu.

Pjevač Mladen Grdović više je puta prekidao i mirio se sa suprugom Brankicom, no njihov brak službeno je okončan prije dvije godine.

Iako je on ranije ove godine tijekom gostovanja na Anteni Zadar tvrdio da su se pomirili i da mu je ona sve oprostila, sada je iskreno progovorio o razvodu i potvrdio da više nisu skupa.

"Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života iako više nismo zajedno", kratko je kazao je Grdović za Slobodnu Dalmaciju.

Brankica i Mladen vjenčali su se 1996. godine u Las Vegasu, a na vjenčanju im je bilo 20-ak gostiju i pjevaču je kum bio slavni košarkaš.

"Stojko Vranjković igrao je u NBA-u, bili smo kod njega gosti. Rekao je: 'Vi se morate ženiti, dva mjeseca ste tu!' I tako smo se Branka i ja odlučili vjenčati u Las Vegasu. Vjenčali smo se u općini", ispričao je Grdović za IN magazin.

Pjevač je posljednjih dana u fokusu javnosti zbog tužbe koju je podigao protiv svoje izvanbračne kćeri Sare.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 inMagazin Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS