"Jedva čekanje"

Minea najavila novu epizodu omiljenog showa, u ovakvoj haljini je dosad nismo vidjeli: "Baš po mom ukusu!"

Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Minea je na svom profilu na Instagramu najavila treću epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato koja je pred nama.

Naša pjevačica i televizijska voditeljica, a odnedavno i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Renata Končić Minea ne krije uzbuđenje zbog nove epizode koja je pred nama, a koju je najavila na Instagramu.

"Spremni za novu dozu smijeha i zabave? Ja jedva čekam! 20:15h paali Nova TV i TLZP. Očekuju vas lude i nezaboravne transformacije i nikad bolje raspoložen žiri", poručila je Minea.

"Jedva čekanjeee", "Jako lijepa haljina, boja baš po mom ukusu", "Najljepša", komentirali su Mineni pratittelji.

Povezana vijest Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

U prošloj epizodi, Minea je zablistala u kratkoj crvenoj haljini u kojoj su do izražaja došle njezine noge i mnogi su je usporedili s Majom Šuput koja se jednom okušala u ulozi voditeljice ove emisije, dok smo je u prvoj emisiji gledali u kratkoj ružičastoj haljini s perjem.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Ženu najbogatijeg Hrvata prati misteriozna tragedija koja nije razjašnjena ni 30 godina kasnije, zbog jedne rečenice povjerovali su u najgore

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS