dramatičan obrat

Novi detalji trudnoće u srpskom realityju: ''Kad sam zvala klošara, rekao mi je...''

Miljana Kulić Screenshot/Youtube 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Miljana Kulić progovorila je o svojoj trudnoći te je otkrila što će na kraju učiniti s djetetom čiji je otac Lazar Čolić Zola.

Natjecateljica kontroverznog srpskog reality showa "Zadruga - Elita" Miljana Kulić nedavno je iznenadila preostale kandidate i obožavatelje objavom vijesti da je trudna.

Odmah po saznanju kontaktirala je oca djeteta Lazara Čolića Zolu kako bi ga obavijestila, a bivši zadrugar oglasio se tim povodom i otkrio kako nije u Srbiji te da mora prvo porazgovarati s njom jer, kako kaže, situacija je ozbiljna.

No Miljana je sada je istaknula da želi da prekinuti trudnoću te da je tu odluku donijela zbog lošeg odnosa s bivšim dečkom i otkrila što joj je rekao tijekom njihova razgovora.

"Naravno da ne, jedva čekam da odem prekinuti trudnoću. Kad sam zvala klošara, rekao mi je da nije spreman na to. Sve što je radio, radio je nasilu i precrtala sam ga iz života. Ne bih ga voljela više nikad vidjeti, iskoristio me je opet. Da se držao plana iz govornice, ostala bih pri svojoj odluci. Ovako, kome da rađam dijete", rekla je Miljana.

Nakon njezine izjave oglasio se i Ivan Marinković, s kojim ima sina Željka.

"Miljana, volio bih da ne odeš prekinuti trudnoću. Govorio sam im da trebaju napraviti pauzu između realityja i da vani vide mogu li funkcionirati zajedno", rekao je Marinković.

Više o Miljaninoj trudnoći pročitajte OVDJE.

OVDJE pogledajte reakcije gledatelja na čitavu situaciju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Bijelo dugme opet izvelo pjesmu koja je u Splitu podigla veliku prašinu, ovako je publika reagirala!

Povezana vijest Celebrity Javno priznanje Franke Batelić, ovo Ćorluku najviše živcira kod nje: ''A onda se on baš sjeti...''

Povezana vijest Celebrity Bivši tjelohranitelj posrnulog glazbenog mogula znao je da će doći do njegovog pada: ''Nije se rodio kao čudovište''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS