mala transformacija

Glumica čija je ispovijest potresla regiju pokazala novi imidž, svi su odmah primijetili promjenu

Milena Radulović Antonio Ahel/ata images/PIXSELL 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Milena Radulović podržala je Konstraktu i grupu Zemlja gruva na njihovom prvom zajedničkom koncertu, a u prvi plan upala je promjena boje kose.

Glumica Milena Radulović prije tri godine šokirala je zemlje u regiji kada je javno ispričala da ju je profesor s Akademije Mika Aleksić zlostavljao. Prošle godine dala je iskaz na Višem sudu u Beogradu, gdje je morala iznijeti mučne detalje događanja.

Radulović je ovog tjenda viđena u Sava Centru, gdje je podržala Konstraktu i grupu Zemlja gruva, koji su održali svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu.

Ono što se moglo primijetiti jest da je glumica, inače poznata po čestim promjenama izgleda i donedavno s crvenkastom bojom, ponovno promijenila imidž i postala crnka. Sve je upotpunila s rockerskom kožnom jaknom.

Zašto je bilo prekinuto svjedočanstvo Milene Radulović na sudu, prisjetite se OVDJE.

Milena Radulović se prošle godine prošetala crvenim tepihom festivala u Veneciji, a njezinog izgleda se prisjetite OVDJE.

Milena Radulović je svojim svjedočanstvom pokrenula regionalnu verziju pokreta #MeToo, a tko je sve otkrio svoje iskustvo, pročitajte OVDJE.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Preporuke Zagreb je dobio novu kulturnu destinaciju! Otvorena je još jedna kazališna scena, a brojni poznati stigli su na premijeru

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nevjerojatno je kako zanosnoj mami hajdukovca u 49. godini stoji badić s prorezima: ''Božanstvo si!''

Tužna životna priča kandidata MasterChefa, odrastao je u siromaštvu: ''Imali smo poljski WC, a otac...''

Rozga stala na kraj nagađanjima o odnosu sa Severinom: ''Naravno da...''

Zgodni Miro iz nove hit-serije prisjetio se vremena kad je radio na baušteli, nije ni sanjao da će vrlo brzo postati zvijezda Nove TV!

Bajaga nema vozačku, a Jimmy Stanić vozi i s 95: ''Naljutio se kad su mu produžili vozačku samo na godinu dana!''

Zdravko Mamić prvi put javno pred kamerama s partnericom za koju se šuškalo da se oženio njome, imali su povod za izlazak

Pobjednica našeg showa pokazala trudnički trbuščić: ''Najslađa trudnica, prekrasno''

Snimka Novaka Đokovića iz izlaska hit je na internetu! Poslušajte kako je otpjevao jedan od poznatih hitova u regiji, a imao je i želju za pjevačicu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS