pohvalio se fotografijom!

Kći legendarnog glumačkog para danas je prava ljepotica, ponosni otac posebnim je povodom posjetio svoju mezimicu!

Michael Douglas s kćeri - 2 Michael Douglas/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Michael Douglas na Instagramu je podijelio fotografiju sa svojom kćeri Crays koju je posjetio na fakultetu.

Holivudska legenda Michael Douglas podijelio je dirljiv selfie sa svojom kćeri Carys, nakon što ju je posjetio na prestižnom Ivy League fakultetu.

21-godišnja Carys, napustila je obiteljski dom kako bi studirala film i međunarodne odnose na Brown Universityju.

Fotografija, snimljena tijekom vikenda u jesenjem okruženju, prikazuje nasmiješenu Carys kako se prisno oslanja glavom na oca, dok Michael ponosno pozira za kameru.

"Posjet kćeri Carys na fakultetu, na jesenski nedjeljni dan!", napisao je u opisu, a kći mu je brzo uzvratila: "Tata, najbolje sam se provela s tobom!"

"Prekrasna fotografija oca i kćeri", "Carys izgleda kao mješavina vas oboje. Predivna djevojka", pisali su ostali korisnici Instagrama.

Inače, Michael Douglas je u dugovječnom braku s 53-godišnjom glumicom Catherine Zeta-Jones, ali im javnost ispočetka nije predviđala dug vijek. Osim kćeri Crays, zajedno imaju i sina Dylana.

Više o njihovoj ljubavi pročitajte OVDJE.

Douglas iz prvog braka s filmskom producenticom Diandrom Luker ima još sina Camerona.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica ima novi imidž, promjenom se pohvalila uoči velikog životnog zadatka!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Povezana vijest Celebrity Ovaj video Lane Jurčević skupio je više od 5 milijuna pregleda, i to sve zbog komentara njenog partnera, evo o čemu je riječ!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte spot za novu Grašinu pjesmu koju slušate u seriji ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Celebrity Mostarski slavuj za kojim uzdišu Hrvatice gostovao na koncertu drugog miljenika žena u Zagrebu, napravili su pravi spektakl!

Povezana vijest Nekad i sad Ova golišava fotografija Sofije Vergare možda čak najbolje govori sve o njezinoj prirodnoj ljepoti!

Povezana vijest Celebrity Tko je supruga kontroverznog srpskog repera? Pratio ju je zbog straha od prevare, a imaju i kćer

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS