nekadašnja dječja zvijezda

Naša mlada pjevačica plijenila je poglede u publici "Plesa s zvijezdama", a nekome je puno značio njezin dolazak!

Mia Negovetić bodrila je Marca Cuccurina iz publike u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Influencera Marca Cuccurina u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" iz publike je bodrila njegova bliska prijateljica, pjevačica Mia Negovetić.

Nekadašnja dječja zvijezda plijenila je poglede u topiću koji otkriva ramena i dekolte, a Marcu je puno značila njezina podrška.

Uoči emisije u svojim se pričama pohvalio da mu dolazi Mia, a otkrio je da ga je i ovaj put bodrila njegova najvjernija navijačica, baka Rita, koja mu se u jednoj emisiji pridružila i na podiju.

Marco nam je prije početka showa otkrio i da s Mijom ima velike planove za ovu godinu.

"Tijekom 2023. u planu mi je izbaciti singl, u kojem će mi pomoći Mia Negovetić. Zatim mi je u planu, ako karijera bude išla dobrim tijekom, prijaviti se na iduću Doru", kazao nam je.

Inače, Marco i njegova mentorica Paula u osmoj emisiji plesali su strastvenu rumbu, za koju su dobili visokih 37 bodova, a bili su i pobjednici plesnog maratona.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Zdravka Mamića teško je bilo prepoznati na tribinama teniskog turnira, pokazao potpuno drugačiji imidž od onog na koji su svi navikli!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS