posebno izdanje

Jedna od naših najljepših voditeljica opet je uspjela sve oboriti s nogu, a uz ovakvu haljinu nije joj ni trebalo puno truda!

Mia Kovačić Goran Sebelic/Cropix 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Mia Kovačić vodila je program na eventu Nove TV u Puli, na kojem je zablistala u elegantnom bijelom izdanju.

U Puli je u utorak održano polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Najbolji glumac (Best Performance by an Actor) za ''52. Međunarodnu nagradu Emmy®'', u sklopu kojeg je organiziran i event Nove TV Gala en Blanc na Kaštelu.

Program je vodila naša voditeljica Mia Kovačić, koju svakodnevno gledamo i u IN magazinu, a za ovu se prigodu posebno dotjerala.

Mia je nosila elegantnu bijelu haljinu asimetričnog kroja, bez naramenica i s visokim prorezom, koja je djelomično bila posuta i svjetlucavim kamenčićima, pa je i doslovno blistala.

Prelijepa voditeljica kosu je jednostavno raspustila i stavila je iza uha, a i make-up je svela na minimum te je samo lagano naglasila oči.

Mia je na malim ekranima prisutna već dva desetljeća i jedno je od omiljenih lica Nove TV, a diči se mladolikim izgledom i kao da ni dana nije ostarjela od početka karijere.

Kako je izgledala u Puli i kakva je bila atmosfera na događaju, pogledajte u našoj galeriji.

Na događaju je nastupio Baby Lasagna, a okupio je brojna poznata lica, među kojima je bio i glumac Ramiro Blas, poznat po ulogama u argentinskim te španjolskim televizijskim serijama i filmovima.

United Mediju, vodeću medijsku tvrtku u Jugoistočnoj Europi, već treći put zaredom "Međunarodna akademija za televizijsku umjetnost i znanost" (International Academy of Television Arts & Sciences) izabrala je za organizaciju selekcijskog procesa za "Međunarodnu nagradu Emmy®" (International Emmy® Awards)

Domaćini ovog značajnog procesa koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, United Media i Nova TV, okupili su u Puli na jednom mjestu vrhunske svjetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprinijeli u odabiru najboljih glumačkih izvedbi.

Među članovima žirija našli su se poznati redatelji, urednici, glumci i televizijski profesionalci.

Svoje ocjene u kategoriji "Najbolji glumac" imali su priliku dati: Agapi Kefalogianni, direktorica kanala Novacinema u okviru Nove u Grčkoj, Zrinka Jankov, glavna urednica Nove TV, kao i glumci brojnih serijskih i filmskih uspješnica Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Ivana Roščić i Almir Kurt. Glumačku izvedbu ocjenjivali su i iskusni poznati redatelji Daniel Kušan i Josip Žuvan, producentica Ivana Vasilina te glumica, redateljica i producentica Nikki Bohm. Kao članica žirija polufinalnog ocjenjivanja kategorije ''Najbolji glumac'' pristupila je i direktorica prodaje originalnog sadržaja i koprodukcije United Medije Tatjana Pavlović, ujedno i članica ''Međunarodne akademije televizijske umjetnosti i znanosti''.

United Media, baš kao i Nova TV, koja je dio te grupacije, medijske su kompanije koje su izuzetno posvećene produkciji visokokvalitetnog, originalnog i privlačnog sadržaja. Sudjelovanje u jednom tako važnom selekcijskom procesu biranja najbolje glumačke izvedbe za prestižnu međunarodnu nagradu važan je doprinos kreativnoj industriji u cijeloj regiji.

Konačni finalisti za ukupno 16 kategorija bit će objavljeni u rujnu, a pobjednici će biti proglašeni na 52. ceremoniji "Međunarodne nagrade Emmy®" 25. studenog u New Yorku.

Povezana vijest Celebrity Prestižni međunarodni Emmy opet u Hrvatskoj, Novoj TV i United Mediji ponovo je pripala čast u organizaciji!

Povezana vijest Preporuke Poznata su imena članova žirija prestižne Međunarodne nagrade Emmy gdje je održano polufinalno natjecanje, evo tko je među njima!

Povezana vijest Celebrity U Puli su se okupile brojne zvijezde, stigao je i svjetski poznati glumac: ''Bilo bi nevjerojatno raditi ovdje!''

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Ljepotice iz Kumova plijenile su poglede u zajedničkom izlasku, a zabavljale su se u društvu svjetski poznatog glumca!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naš pjevač izgubio ravnotežu, pa pao s pozornice, a njegov komentar poslije nezgode sve je nasmijao!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS