"Najseksi muškarac na svijetu!"

Turski zavodnik golišavom fotkom iz kreveta raspametio obožavateljice, no jedna stvar na njegovoj ruci zabrinula je pratitelje

Mert Ramazan Demir - 1 Mert Ramazan Demir/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Mert Ramazan Demir osvojio je srca brojnih obožavateljica, a sada ih je počastio fotografijom iz kreveta, gdje je pozirao golog torza.

Turska serija "Zlatni kavez", koja se emitirala na Novoj TV, prikovala je gledatelje za ekran, a dok se željno iščekuje treća sezona, obožavatelji vjerno prate što rade omiljeni likovi, među kojima je i Ferit, kojeg je utjelovio Mert Ramazan Demir.

U privatnom životu bavi se brojnim sportovima, kao što su košarka, nogomet, stolni tenis, plivanje i boks. Pazi i na ishranu i puno spava. Njegov profil na Instagramu pun je zanimljivih objava, a u najnovijoj se javio selfijem iz kreveta, što je raspametilo njegove obožavateljice diljem svijeta.

"Toliko si lijep i uspješan muškarac", "Predivan si", "Najseksi muškarac na svijetu", pisali su mu pratitelji, no možda najveću pozornost privukla je njegova šaka na kojoj vidljivo ima ozljedu.

Mnogi gledatelji uvjereni su i da bi njegova partnerica s ekrana Afra Saraçoğlu bila savršena djevojka za Merta, ali sudeći po njezinoj životnoj priči, lijepa glumica više voli starije muškarce.

Mert je najmlađi od petorice braće i odrastao je u Istanbulu. Majka mu je bila domaćica, a otac trgovac. U srednjoj školi želio je postati nogometaš ili košarkaš te se profesionalno bavio sportom sve dok nije neočekivano odlučio postati glumac čitajući dramu "Hamlet". Iza njega su danas brojne uloge u serijama.

Više o Mertovu životu pročitajte OVDJE.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Nekad i sad Još se ne možemo načuditi koliko se ovaj čovjek promijenio, bio je ljepotan na čije su čari padale sve žene!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Anđa Marić ponosno je pokazala svog sina jedinca, napunio je 21 godinu: ''Zgodan na mamu!''

Fotke neobrijanih pazuha holivudske miljenice obišle su cijeli svijet i podijelile javnost, a ona kaže: ''Ovo je moje tijelo''

Možete li vjerovati da ova slatkica iz omiljenog sitcoma već ima 48 godina? Ipak, nešto se na njoj do danas nije promijenilo!

Ivo Gregurević otišao je iznenada sa 66 godina: Preživio je četiri moždana udara, ali posljednju bitku za život je izgubio...

Povezana vijest Celebrity Dok je Maja pjevala u Dugopolju, i Bloom je imao gažu: "Na kraju mu je srce ukrala..."

Povezana vijest Nekad i sad Ovako je naša bivša misica izgledala nekad, a danas je zbog brojnih estetskih zahvata druga osoba: ''Doktor mi je rekao...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS