"Klasični narcis"

Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Meghan Markle ponovno se suočava s optužbama o stvaranju loše atmosfere među članovima svog osoblja.

Meghan Markle i dalje se ne prestaje boriti s kritičarima.

Nedavno je u medije izašla vijest kako je zbog svojih ispada, lošeg odnosa prema članovima svog osoblja i čestog omalovažavanja dobila nadimak Vojvotkinja Teška (engl. Duchess Difficult). I dok je objavljen demanti u kojem lojalno osoblje hvali 43-godišnju bivšu glumicu, izašle su nove optužbe, prema kojima je vojvotkinja od Sussexa opisana kao demon.

Bivši članovi osoblja Meghan Markle tvrde da je jako loše tretirala neke zaposlenike usred sve intenzivnije svađe o njezinu stilu upravljanja.

Američki mediji pišu kako je jedan dvorjanin iz palače za kojeg se tvrdi da je radio za Markle izjavio da je svjedočio kako su ljudi posramljivani osobno i telefonom, zbog čega su se osjećali loše.

Isto tako, mediji pišu kako je još jedan bivši pomoćnik rekao za Markle da su uvijek mislili da je klasični narcis i da je bila ljupka kad joj sve ide, ali demon kad joj se sreća okrene.

Meghan Markle je ulaskom u brak s princem Harryjem, mlađim sinom britanskog kralja Charlesa III., postala članica kraljevske obitelji, no niti dvije godine kasnije zajedno je sa suprugom odstupila od kraljevskih dužnosti. Od tada je Markle rijetko navraćala u Ujedinjeno Kraljevstvo, smjestila se u Montecito.

Fanovi vojvode i vojvotkinje od Sussexa optužili su britansku kraljevsku obitelj za izrezivanje Markle sa zajedničke fotografije. Koji je bio stvarni razlog tome, saznajte OVDJE.

Za financije se Harry i Meghan ne trebaju brinuti jer im stiže 10,5 milijuna razloga za slavlje. Više saznajte OVDJE.

Princ Harry nedavno je bio u New Yorku, a što se dogodilo, pročitajte OVDJE.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je poželjela sve najbolje Michaelu Douglasu za rođendan!

P. Diddy poslije gnjusnih optužbi u strahu za život, odbija hranu: "Zamislite da je netko platio nekome iznutra...''

Princeza Charlotte ima novu opsesiju, krenula je stopama majke: ''I Kate je to ranije igrala!''

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Povezana vijest Celebrity Severina komentirala objavu srpske pjevačice pa iznenadila sve komentarom: "Došla bih, ali granica..."

Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Osam novih kandidata u MasterChef kuhinji: Tko je od njih šarmantan, a tko je u showu zbog ljubavi?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS