Teško joj je

Matija Vuica dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića nastavlja gdje je on stao: ''Trebalo mi je vremena da se saberem...''

Matija Vuica i Jurica Popović Livio Andrijic / CROPIX 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića njegova supruga Matija Vuica objavila je postumno njegovu pjesmu ''Harmonija''.

Prošla su točno dva mjeseca otkako je preminuo Jurica Popović, slavni hrvatski glazbenik i suprug modne kreatorice Matije Vuice.

Matija je tim povodom odlučila postumno objaviti njegovu pjesmu "Harmonija", a ovo naziva tek početkom onoga na čemu naša proslavljena dizajnerica radi.

"Nastaviti dalje, otvoriti trezor u kojem je cjelokupno stvaralaštvo, sve melodije, poezija, skice, ideje, videozapisi; arhiv života Jurice Popovića. Trebalo mi je puno snage da se bar malo saberem i otključam ovu pjesmu, pjesmu moje duše. Video je već bio pripremio, ali ga nije uspio objaviti. Slijedit ću njegov plan i otpustiti četvrti singl sa začudnog albuma 'Preslagivanje', pjesmu 'Harmonija', lajtmotiv njegova života. Oazu harmonije pronašao je u 'Zelenom viru', netaknutoj prirodi, utočištu sklada, ljepote i mira. Uz 'Preslagivanje', Jurica je pripremio i novi album koji ću dovršiti s njegovim suradnicima. A dalje, čekat ću neke nove note koje će skladati u nebeskoj harmoniji", napisala je Matija.

Matijina i Juričina ljubavna priča započela je prije više od 40 godina u rodnom im Metkoviću, zajedno su osnovali bend Trotakt, a surađivati su nastavili i u grupi Gracia.

Povezana vijest Celebrity Neutješna Matija Vuica otkrila kako su izgledali posljednji trenuci života njenog Jurice: "U naše tri minute rekla sam mu sve važno"

Njihova ljubav bila je jedna od najskladnijih na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova, dok pred oltar nisu nikad stali.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Naš bivši Vatreni pohvalio se svojom kćeri koja je nedavno proslavila 18. rođendan, objavio je njihovu fotografiju!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity U javnost je procurila fotografija kćeri Hanke Paldum koju gotovo nitko nije imao priliku vidjeti, dok se o njezinu sinu puno pisalo!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS