Predivan par!

Naš glumac lijepoj i svima poznatoj zaručnici čestitao Dan zaljubljenih, ali komentar Ivana Šarića pokupio je sve lajkove!

Marko Petrić i Valentina Walme - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Marko Petrić podijelio je zajedničku fotografiju sa zaručnicom i tako joj čestitao "Dan zaljubljenih".

Glumac Marko Petrić objavio je fotografiju na kojoj svoju zaručnicu Valentinu Walme drži za ruku.

Marko je na sebi imao crnu košulju, hlače i kaput, a na nogama crne cipele.

Valentina je pažnju privukla u crnoj sako-haljini, crnim najlonkama, salonkama i kosom svezanom u visoku palmu te ostatak ispunjen valovima. 

"Ti si moje WalmeTinovo svaki dan!" napisao je Marko u opisu.

Odmah im se ispod posta javio komičar Ivan Šarić: "'Idemo jebat mater svima" fotka'', a komentar je pokupio mnoštvo lajkova.

"Ajme meni", "Preslatki", "Lijepi ste mi", "Predivan par", pisali su im. 

Podsjetimo, Valentina i Marko zajedno su snimljeni prvi put 2020. godine, nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama.

Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju 2021. godine, a detalje iz privatnog života inače ne vole otkrivati.

Zatim su se u rujnu prošle godine zaručili u Splitu i pohvalili se sretnom vijesti na Instagramu.

"Stvarno smo sretni i da, teško je zapravo zadržati tu neku intimu. Mislim da se stvarno izgubi ta nekakva magija ako sa svima podijelimo, tako da znaju stvarno samo naši najbliži i tako će i ostati", zaključili su Valetina i Marko tada za IN magazin.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Legendarni Vatreni poslije dugo vremena viđeni skupa na istom mjestu, dosta su se promijenili od slavnih dana

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS