rijedak uvid u obitelj

Peco je sve raznježio objavom fotografije s najdražom osobom: "Hvala ti za cijeli život..."

Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Marko Pecotić raznježio je pratitelje emotivnim tekstom povod rođendana njegove majke.

Naš glazbenik i član klape Iskon Marko Pecotić Peco na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s majkom.

Pozirali su u jednom restoranu, a on je pratitelje raznježio emotivnim tekstom povodom njezina rođendana.

"Majčice moja najdraža! Da nam je uvik ovako lipo... Sretan ti rođendan! Hvala ti za cili život!", napisao je u opisu objave, a pratitelji su se odmah u komentarima pridružili čestitkama.

Podsjećamo, Marko je trenutačno u vezi s glazbenicom Silvijom Dvornik, a njih dvoje ni na nastupima ne skrivaju koliko su zaljubljeni. Godinu i pol dana nakon što je on obznanio da se zbog nje rastaje od supruge Irene, zbog čega su se našli na meti kritika, ekskluzivno za In Magazin iznijeli su svoju stranu priče.

"Nisu to lijepe stvari, ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade samo iz svoje dosade ili obijesti. I ja i ona i dalje stojimo tu, zbog toga što vjerujemo u sve ovo, a ne zbog toga što je netko nešto rekao. Ne slušamo ničije priče nego gledamo jedno drugo, slušamo što nam srce govori i tako je bilo i tako će i biti'', rekao je Marko.

''Prirodni tijek je bio takav da smo malo bili izignorirani, ali to je sve sastavni dio života. Nešto smo iz toga i naučili, nešto dobili, nešto izgubili, ali evo, nakon tog jednog šikaniranja opet je prošlo to jedno razdoblje gdje smo počeli normalno dalje.'', dodala Silvia.

Oboje su rekli i kako su s bivšim partnerima ostali u dobrim odnosima.

Inače, Marko je s bivšom suprugom Irenom bio u braku 17 godina i zajedno su dobili dvojicu sinova, a ona je nedavno na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seve objavila brutalne fotke u badiću, komentari sve govore: "A zato nema struje u Dalmaciji!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seks-bomba bivše države skinula se u bikini pa oduševila figurom u 68. godini, ovaj prizor ju vraća u dane najveće slave!

Povezana vijest Celebrity Thompson se oglasio o neugodnoj situaciji u kojoj se našao: ''Molimo fanove za strpljenje...''

Povezana vijest Celebrity Što to Ronaldo i njegova Georgina rade u sauni? "Najčudniji video koji sam ikad pogledao!"

Povezana vijest Celebrity Omiljeni domaći influencer pohvalio se velikim novostima koje je skrivao više od mjesec dana: "Znam što će sada reći..."

Povezana vijest Zanimljivosti Ekskluzivni intervju s glumicom koja je šokirala Hollywood

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS