Njegove žene!

Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

Marko i Iris Livaja Miroslav Lelas/Pixsell 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Marko Livaja sa suprugom Iris i kćeri Elizabet uživao je u predstavi "Magic show" iluzionista Luke Vidovića u Splitu.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Hajduka, Marko Livaja, nije propustio predstavu "Magic show" iluzionista Luke Vidovića, koja je u Časničkom domu u Lori okupila brojne Splićane.

Predstavu humanitarnog karaktera organizirao je Rotary klub Split Novi, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za opremanje Edukacijskog centra u Splitu Udruge Sindrom Down 21.

Livaja se na predstavi pojavio sa suprugom Iris i njihovom šestogodišnjom kćerkicom Elizabet. Obitelj je zajedno pozirala fotografima, a preslatka Elizabet pritom se nije odvajala od tate.

Marko i Iris osim kćeri imaju i jednogodišnjeg sina Lorenza, koji ovaj put nije bio s njima.

Nogometaš Hajduka i bivša manekenka u braku su od svibnja ove godine, a vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Život ih nije mazio, ali jedno u drugome pronašli su snagu i utjehu: ''Da nije bilo Mije, ja vjerojatno danas ne bih bio tu...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS