Pao je i sočan poljubac!

Livaja je dobio nagradu, ali njegova Iris ukrala je sve poglede u pomno osmišljenoj kombinaciji!

Marko Livaja i Iris Rajčić Milan Sabic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Marko Livaja i Iris Rajčić gostovali su u 20. akciji ''Kapetani biraju'', evo što je Marko osvojio.

Naš reprezentativac Marko Livaja i njegova supruga Iris Rajčić nisu skrivali emocije u javnosti.

Gostovali su u 20. akciji ''Kapetani biraju'', koju tradicionalno provodi T-portal. Marko je osvojio nagradu za najboljeg strijelca HNL-a 2022. godine te s ponosom držao zlatnu loptu u rukama. 

Iris je ponovno pokazala kako je ona njegova vjerna podrška, a na fotografijama osim što su pozirali radosni, nisu mogli odoljeti te je uslijedio sočan poljubac.

Za tu prigodu Rajčić je odjenula smeđu svilenu haljinu s bijelim detaljima te je na to kombinirala bijeli sako. Crne kaubojke i lagani make-up dodatno su začinili cjelokupni modni izričaj.

Marko je pozirao u crnim hlačama, smeđoj duksi preko koje je nosio smeđi kratki kaput, a na nogama je imao smeđe brušene čizmice.

Inače, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a prije toga bili su osam godina u vezi i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje u ulozi u kakvoj ga sigurno niste očekivali vidjeti, tražio je čak i ženino dopuštenje, a evo kako je ona reagirala!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Miljenik žena i u sedmom desetljeću mami uzdahe, a zbog straha zamalo se nije oženio ljepoticom s kojom se rijetko pojavljuje

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS