''iznimna je čast!''

Evo gdje se nakon Eura odmara Mario Pašalić, u restoranu na našem prekrasnom otoku potpisivao je dresove!

Mario Pašalić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Mario Pašalić odmara se na otoku Lopudu. Snimljen je u jednom restoranu gdje je potpisivao i dresove hrvatske reprezentacije.

Poslije izazovnog Europskog prvenstva hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić odlučio se odmoriti na Lopudu. 

Poznati dubrovački restoran na Facebooku je objavio fotografije Pašalića kako potpisuje dresove.

"Iznimna nam je čast bila ugostiti dragog Marija Pašalića. Hvala na posjetu i vidimo se ponovno", napisali u opisu objave.

Inače, Mario trenutačno igra za talijanski klub Atalantu i s obitelji živi u Italiji.

Njegova je najveća podrška u karijeri supruga Marija, s kojom je započeo vezu 2014. godine, a vjenčali su se 2019. Sudbonosno da izrekli su na Čiovu, a svadbeno slavlje nastavljeno je na jedrenjaku.

Zanimljivo je da, osim što su imenjaci, Mario i Marija slave rođendan na isti dan, no ona je godinu mlađa od njega.

Par je u veljači 2022. godine dobio sina Luku.

Pašalića je supruga osvojila svojom skromnošću, a već se na prvi pogled vidi da Marija nije poput većine WAGsica koje uživaju u luksuzu i ona se najčešće na društvenim mrežama hvali dragocjenim obiteljskim trenucima.

Povezana vijest Celebrity Tko je samozatajna supruga Marija Pašalića? Nije tipična žena nogometaša, a po nečemu su baš poseban par!

Povezana vijest Celebrity Naš nogometaš Mario Pašalić uhvaćen je u šetnji sa svojom malom obitelji, u ovakvim trenucima ga nemamo priliku često vidjeti!

Povezana vijest Celebrity Marija Pašalića i suprugu kao da je spojila sudbina, ovoliko zajedničkog ne može biti slučajnost!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kakav život živi Maja Šuput! Evo na koju je to destinaciju stigla helikopterom: ''Sa stilom!''

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Bio je velika zvijezda za kojom su uzdisale žene diljem svijeta, a sa 60 godina izgleda bolje nego u danima najveće slave

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS