njezin najveći fan

Mama Franke Batelić u rijetkom javnom pojavljivanju pokazala od koga je pjevačica naslijedila ljepotu!

Franka Batelić Neva Zganec/Pixsell 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Franku Batelić na predstavljanju njezina brenda Frankly good došla je podržati i njezina mama Ingrid Zustović.

Franka Batelić, pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", nedavno je pokrenula i svoju liniju dekorativne kozmetike Frankly good, čije je svečano predstavljanje organizirala ovaj četvrtak u Zagrebu.

Podršku njezinu novom projektu došla su pružiti brojna poznata lice, uključujući i njezina supruga Vedrana Ćorluku te kolege iz žirija Marka Cibocija. Događaj nije propustila ni njezina mama, Ingrid Zustović, koja se inače ne pojavljuje često u javnosti, no zbog kćeri je napravila iznimku.

Zgodna gospođa Ingrid za ovu je prigodu odabrala upečatljivo plavo odijelo u kojem je istaknula zavidnu figuru i u kojem se sjajno uskladila sa svojom kćeri, koja je također nosila upečatljivo izdanje, samo u ružičastoj boji.

Mama i kći fotografima su pozirale zagrljene i nasmijane, a na zajedničkim fotografijama najbolje se vidi velika sličnost među njima.

Franka je prije osam godina ostala bez svojeg oca Damira, kojeg se često sjeti na društveim mrežama, a jednom prilikom je istaknula kako žali što nije imao priliku upoznati unučad.

Pjevačica sa suprugom Vedranom ima dvoje djece, trogodišnjeg sina Viktora i kćer Gretu koja je na svijet došla u studenom prošle godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS