"Kakva energija!"

Maja Šuput u seksi korzet-haljini napravila je pravi show, uzavrelu atmosferu nije uspjela pokvariti ni kiša!

Maja Šuput - 6 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput napravio je pravi show na Dugom otoku, a zavrelu atmosferu nije uspjela pokvariti ni kiša.

Već je poznato da je ljeto Maje Šuput vrlo radno, a ona je sada nastupila na Dugom otogu gdje dobru atmosferu nije mogla poremetiti ni kiša.

"Od najvećeg srca šaljem pusu svakom tko je unatoč kiši došao, ostao i s nama pjevao do jutra. Kakva energija! Vas treba ponoviti što prije jer ste bili savršeni", napisala je Maja u opisu objave.

Na pozornici je zablistala u seksi korzet-haljini koju je na gornjem dijelu krasilo perje, dok je donji dio svjetlucao u mraku.

Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom i crnim platformama.

Inače, na nastup je doputovala jahtom, a snimila je i sinčića Blooma koji je s kormilarom upravljao brodom.

''Vožnja na svirku sa stilom'', dodala je kratko.

Prije nekoliko dana Maja je objavila i video u kojem u toplesu skače u bazen, a kreativnih komentara na to nije nedostajalo.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus u tanga-bikiniju dodatno podigla temperaturu na već užarenoj plaži, evo gdje se trenutačno sunča!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotku zbog koje su svi gledali samo u njezine noge!

Povezana vijest Celebrity Bivši dečko Aleksandre Prijović odbio je pjesmu koja je danas veliki hit, na kraju je završila u rukama pjevača kojeg Hrvati obožavaju

Povezana vijest Celebrity Partner Josip svoju Danijelu pratio je iz prvog reda, a ona je na pozornici sve ostavila bez daha u svjetlucavoj haljini!

Povezana vijest Celebrity Strastvena navijačica Kolinda Grabar-Kitarović ima poruku za Donnu Vekić prije finala i borbe za zlato!

Povezana vijest Zanimljivosti Ova zanosna dama borit će se protiv kontroverzne alžirske boksačice: "Nisam uplašena! Ako je muškarac, bit će još veća pobjeda!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS