wow!

Maja zna što joj najbolje stoji, ali pratitelje je ipak oduševila onim što nije sama istaknula!

Maja Šuput - 4 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput sa suprugom Nenadom prošetala je Rovinjom u predivnoj bijeloj haljini za koju je dobila brojne komplimente.

Već je dobro poznato da je naša pjevačica Maja Šuput zauzeta cijelo ljeto tijekom kojeg odrađuje brojne nastupe, ali nekad ipak nađe vremena za obiteljski odmor.

Sada je pratitelje počastila fotografijama iz Rovinja gdje je pozirala u lepršavoj bijeloj haljini, a na jednoj je bio i njezin suprug Nenad Tatarinov, s kojim je držeći se za ruke, šetala kroz grad.

"Kako meni dobro stoji slobodna večer", napisala je u opisu objave.

Obožavatelji su omdah pohrlili u komentare, a njezina odjevna kombinacija posebno ih je oduševila.

"Ljubav ti najbolje stoji!", "Divni ste" "Prelijepi, super haljina", "Wow, izgledaš predivno! Ta haljina je kao stvorena za tebe, a tvoje samopouzdanje sjaji", "Uvijek lijepa i elegantna", pisali su.

Inače, Šuput se prije ovoga pohvalila i da je posjetila jednu vinariju do koje je stigla helikopterom, a još njezinih fotografija s ljetovanja pogledajte u našoj galeriji.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Prestižni međunarodni Emmy opet u Hrvatskoj, Novoj TV i United Mediji ponovo je pripala čast u organizaciji!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Evo što je Žanamari napravila kako bi ušutkala glasine o rastavi braka, ovome se nitko nije nadao!

Povezana vijest Celebrity Unuk i sin jedinac našeg legendarnog glumca skupa su došli na prestižni filmski događaj, u javnosti se rijetko pojavljuju!

Povezana vijest Celebrity U Puli su se okupile brojne zvijezde, stigao je i svjetski poznati glumac: ''Bilo bi nevjerojatno raditi ovdje!''

Povezana vijest Preporuke Poznata su imena članova žirija prestižne Međunarodne nagrade Emmy gdje je održano polufinalno natjecanje, evo tko je među njima!

Povezana vijest inMagazin Tko se borio s porocima, a tko je kao dijete pjevao operu? Mlade nade domaće glazbene scene iskreno o trnovitom putu do zvijezda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS