"Ova žena zna uživati!''

Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Maja Šuput u Africi - 4 Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput otputovala je u daleku Afriku, gdje sa suprugom i sinom uživa u čarima divljine.

Svi jedva čekaju nove objave s obiteljskog odmora Maje Šuput, a ovoga se puta pjevačica sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom zaputila u daleku Afriku, točnije u Tanzaniju.

Sada je pratitelje počastila novim prizorima iz divljine, no to ju nije spriječilo da se sredi tip-top. Nosila je smeđu kožnu haljinu, koju je iskombinirala sa šeširom i dubokim čizmama.

"Privatna večera u divljini", napisala je Maja u opisu objave gdje pozira sa suprugom i sinčićem dok se iza njih nazire prekrasan zalazak sunca.

"Sretna obitelj, samo uživajte! Meni je lijepo vidjeti da netko tako uživa u onome što voli, život brzo prolazi i treba tako", "Maja jako puno radi, noći i noći neprospavane, e pa zaslužili ste odmor dostojan kraljice", "Ova žena zna uživati", "Zalazak je sve", pisali su joj pratitelji, koji su pored prekrasnog pogleda zamijetili i Majine noge.

"Noge su ti mrak", uočio je korisnik Instagrama.

Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom na safariju izrazio svoju želju, a o čemu je riječ, pročitajte OVDJE.

OVDJE pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi.

Bloom često nasmijava korisnike društvenih mreža, a ništa drugačije nije bilo ni kada je dozivao tatu kod kuće. Video pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Ova golišava fotografija Sofije Vergare možda čak najbolje govori sve o njezinoj prirodnoj ljepoti!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Tko je supruga kontroverznog srpskog repera? Pratio ju je zbog straha od prevare, a imaju i kćer

Povezana vijest Celebrity Glumac koji je osuđen zbog pedofilije oglasio se na društvenim mrežama prvi put od skandala koji je potresao regiju

Povezana vijest Celebrity Ovako napuhane bokove nikad prije nismo vidjeli, pogledajte neobičnu suknju glumice o kojoj svi bruje

Povezana vijest Celebrity Sjećate se šarmantnog Paola iz Prijatelja? Na njegovim najnovijim fotografijama nema šanse da ga na prvu prepoznate

Povezana vijest Celebrity Bivša uraganka u haljini s izrezom do struka pokazala novu figuru, svi su primijetili vidan gubitak kilograma!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS