Nikad slađi Bloom!

Maja Šuput objavila obiteljske fotografije iz kojih isijava čista sreća, pogledajte prizore na koje je teško ostati imun!

Maja Šuput sa suprugom i sinom - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu objavila je niz preslatkih fotografija iz Dubaija, gdje se odmara sa suprugom i snom.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutačno uživa u Dubaiju, odakle se neprestano oglašava na društvenim mrežama.

A nakon što je pokazala zavidnu figuru u badiću, objavila je niz preslatkih i spontanih fotografija sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

"Najveća sreća", napisala je Maja u opisu fotki na kojima se svi smiju i grle na ležaljci na plaži.

"Super ste! Samo uživajte!", "Presladak je cvjetić mali", "Trio fantasticus", "Slika govori sve", "Predivna obitelj", "Kako sladak prizor", nizali su se komentari Majinih oduševljenih pratitelja, koje i inače najviše vesele fotografije na kojima je Bloom.

Podsjetimo, Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka 2020. godine, a iako će tek proslaviti treći rođendan, dosad je s roditeljima već obišao pola svijeta.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nini Badrić zbog ove nove fotke pratitelji nikad ne bi dali 50 godina, haljina s visokim prorezom bila je pravi izbor!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS