Bakina mini kopija

Šuput podijelila presladak trenutak sinčića Blooma i svoje lijepe mame: "Volim te, bako!"

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju sina Blooma i mame Danice na kojoj imaju jednake frizure.

Pjevačica Maja Šuput provela je nedjelju u društvu svoje majke Danice i sinčića Blooma.

Tim povodom objavila je i jednu njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj imaju i jednake frizure.

"Volim te, bako", napisala je Maja uz fotku na kojoj Bloom neodoljivo sliči svojoj baki, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Maja je i ranije na društvenim mrežama pokazivala svoju majku, čija je i ona slika i prilika, a njezini pratitelji ne mogu se načuditi ni Daničinu mladolikom izgledu.

Poznato je i da se Danica odlično slaže sa zetom Nenadom Tatarinovom.

Maja i Nenad u braku su od svibnja 2019. godine, a vjenčali su se u Istri. Sina Blooma dobili su u ožujku 2021. godine, a on je postao prava zvijezda.

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput otkrila je što radi po cijele dane: ''Ovo traje od jutra do mraka, ali idem s veseljem''

Povezana vijest Celebrity Je li ovo najsmješnija i najslađa fotka Majinog Blooma? Nevjerojatno je koliko nalikuje na nju!

Povezana vijest Celebrity Šuput u kožnim hlačicama zagrijala ionako već vruću atmosferu, a nije dugo trebalo da se riješi i bundice kojom je skrivala dekolte!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Tonči Huljić oglasio se o otkazanoj suradnji s Baby Lasagnom: "Okolnosti su se promijenile"

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Popularna sportska novinarka zamjerila se Ivani Knoll, ona joj nije ostala dužna: ''Da ja tako izgledam...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS