doslovno blista!

Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

Maja Šuput Nova TV 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput doslovno je zablistala u zlatnom izdanju na snimanju promo spota za novu sezonu showa Supertalent.

Pjevačica Maja Šuput ne može biti sretnija zbog povratka showa Supertalent na male ekrane.

Kao dugogodišnja članica žirija, s ostalim kolegama ovaj tjedan je snimila najavu jubilarne 10. sezone showa, a za tu se prigodu posebno skockala.

Maja je odabrala zlatnu haljinu u kojoj je otkrila dekolte i trbuh, a u blještavom izdanju je potvrdila da ni u novoj sezoni showa neće nedostajati glamura.

"Moj najdraži, najzabavniji i najotkačeniji projekt Supertalent vraća se uskoro na male ekrane. Emisija koja spaja sve generacije ove jeseni slavi 10. jubilarnu sezonu i vjerujte mi bit će upravo takva - spektakularna! Coming soon...", napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, na kojoj pozira s ostalim članovima žirija i voditeljima showa.

Njezine fotografije sa snimanja promo spota pogledajte u galeriji.

Uz Maju Šuput, žiri Supertalenta čine još operna pjevačica Martina Tomčić, stručnjak za komunikaciju Davor Bilman i glumac Fabijan Pavao Medvešek, a show vode Frano Ridjan i Igor Mešin.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se osvježenim imidžem, pa se našalio s jednim komentarom: ''Unatoč nedavnim tračevima...''

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS